Hava Durumu

İşte Afrin şehidi Astsubay Özalkan'ın vasiyeti!

Kilis'te terör örgütü üyeleriyle girdiği çatışmada şehit düşen Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan'ın sosyal medya hesabındaki paylaşımları ve vasiyeti yürekleri dağladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 09:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İşte Afrin şehidi Astsubay Özalkan'ın vasiyeti!

Zeytin Dalı operasyonu kapsamında Kilis'in Gülbaba Köyü'nde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü unsurları ile çıkan çatışmada Ankaralı Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan şehit düştü. Ankaralı şehidin henüz 3 aylık bir bebeği olduğu öğrenildi.

Şehidin sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar vatan aşkını belgeler nitelikte...

Şehit Özalkan, arkadaşına attığı mesajda ise vasiyetini dile getiriyor. Özalkan şehit olursa, kendisi için ödenecek para ile Telafer'de anaokul kreş veya kültür merkezi yapılmasını istiyor...

İşte şehidin ağlatan mesajları:

Musa Özalkan: Vasiyetimdir şehit olursam Kurt-ar Derneği aracılığı ile Telafer'deki Türkmen balalar için anaokul, kreş veya kültür merkezi yapılsın. Devletin bana vereceği paradan yatırılsın, ismimi koysunlar... Reis vasiyetimdir, aileme iletirsin. Telefonumdan gelen mesaj kayıtlı dursun, şahit olsun.

-Gardaş öyle kolay yırtamayacaksın paçayı! Şehit ol kurtul yok ya... Hele bir dön Telafer'de tuğla taşıyacağız seninle... Okul tamir edeceğiz.

Musa Özalkan: Haklısın reis. Biz bayrağa, vatana ve İslam'a hizmet etmek için yaşamamız lazım ama gelirse başa gurur duyarız. Elimden geleni yapacağım. Hepiniz hakkınızı helal edin.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.