Hava Durumu

İşte Aras Bulut İynemli'nin yeni dizisi

Başrollerini Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz'in paylaşacağı diziyi bugünkü köşesine taşıyan Milliyet yazarı Sina Koloğlu, dizinin adına henüz karar verilmediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2017 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2017 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İşte Aras Bulut İynemli'nin yeni dizisi

"Öyle Bir Geçer Zamanki" ve "İçeride" dizileri adından söz ettiren, büyük bir hayran kitlesine sahip olan Aras Bulut İynemli, yeni bir dizi ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.  Partneri ise Bodrum Masalı, Tatlı Küçük Yalancılar ve Güneşin Kızları dizinde oynayan Dilan Çiçek Deniz.

Sina Koloğlu, köşesinde dizinin hikâyesi hakkında da bilgi verdi.

İşte Koloğlu'nun yazısı:

Dizinin adı hâlâ net değil. 'Kod Adı Aras' olarak hep dolaştı. Duyduğum, senarist şimdilik 'kod adı' içeriğini yazıyormuş. Yoksa dizinin adında 'Kod Adı' geçmiyormuş.

Hikaye İstanbul'un bir mahallesinde başlıyor. Sakat bir mahalle. Aras (Aras Bulut İynemli) burada doğuyor, yaşıyor ve kaçıyor. Kendisi ne ilginçtir ki böyle bir ortamdan 'rockçı' olarak çıkıyor. Grubu var ve müzik yapıyor. Sonra yurt dışına gidiyor ve Sena'yla (Dilan Çiçek Deniz) tanışıyor. Aradan geçen yıllar onları İstanbul'da bir başka sürprizin ve hikayenin içine atıyor. Bu kadar bilgi yeter, çünkü ayrıntılara girmemem konusunda söz verdim.

Hangi rock'çıya benzeyecek?

KOLOĞLU'NUN YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.