Hava Durumu

İşte Beren Saat'in yeni dizisi

Milliyet yazarı Sinan Koloğlu, bugünkü yazısında Beren Saat'in internet dizisinde oynayacağının konuşulduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2017 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2017 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İşte Beren Saat'in yeni dizisi

Oyunculuğu ve güzelliği ile göz dolduran Beren Saat, 'Hatırla Sevgili, ''Aşk-Memnu' ve 'Fatmagül'ün Suçu Ne', 'İntikam' ve 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' dizilerinde rol almıştı.

Yazar Koloğlu, Beren Saat'in internet dizisinde oynayabileceği üzerine dedikodular olduğunu söyledi.

İşte Koloğlu'nun yazısı:

Saat'le ilgili bu sezon epey ters köşe olundu. Ben de buna dahilim. Bilgiler, ilk ağızdan olmasına karşın Saat anlaşılan sonradan vazgeçiyor. Bana göre bunun tek nedeni var; ismi, oynayacağı diziyi özellikle yurt dışı satışlarda garantili kılıyor.

Son olarak 'Gazino' dizisinde adı geçiyor. Sorumlu bir kişiden, "Hâlâ başrol oyuncusu belli değil" bilgisi geldi. Bu arada başka bir bomba daha patladı: Saat, Puhu TV'nin yeni dizisinde oynayabilir.

İlker Kaleli'yle birlikte

Bu yazın en çok konuşulan dedikodularından biri de İlker Kaleli'yle Beren Saat'in sinema projesi oldu. 'Tren' adlı bir filmdi. Kaleli'ye takvim uymadı ve projeden ayrıldı. Sonra film de rafa kalktı. Şimdi son söylentiler, Başar Başaran imzalı 'İntiharcı' adlı 13 bölümlük bir dizi, Puhu TV için çekilecek ve İlker Kaleli de başrol oynayacak.

Peki kadın oyuncu kim olacak? İşte orada Saat'in adı geçiyor. Kendisiyle konuşulmuş. İnternet dizisi olduğu için ve çekim süresi normal sezon dizisi kadar uzun olmayacağından, sıcak baktığı söyleniyor. Bir diğer isim ise, Cansu Dere. Duyduğum, bu rol için istekli olduğu.

Ne dediysek o!

O3 Medya, Netflix için İpek Gökdel'in romanı 'Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi'nin dizisini çekmeye başlıyor. Ana karakter Yavuz rolünü Çağatay Ulusoy canlandıracak. 6 Temmuz'da şöyle yazmışım: "Netflix, yeni kahramanımızı buldu. Kahraman, 20'li yaşlarda, genç ve güçlü bir delikanlı. Eğer haberler doğruysa Ulusoy bu rol için biçilmiş kaftan. Kitabın yazarı da yapılan söyleşide bunu dile getirmişti. Konunun uzmanı isimlere sordum. Çünkü, Kerem Bürsin de adaylardan biri olarak gösterilmiş."

'Fi' hangi açık kanalda?

İnternet ortamı için çekilen dizilerin, açık kanallarda da yayınlanması gündeme geldi. İlk örnek 'Masum', Kanal D'de yayınlanacak. Ama asıl sürpriz, 'Fi' dizisiyle ilgili. Kuşlar dedi ki, "Bu diziyi Show TV aldı." Dizinin sanat yönünden çok, erotik tarafı konuşuldu.

'O ne sahneler?' durumu. "Peki bu sahneler ne olacak açık kanalda?" diye sordum. "Her sahneyi iki farklı şekilde çekiyorlar" cevabı geldi. Ben de ister istemez ,"Millet şimdi merak edecek. Yayınlanırsa burası kesilmiş, orası uçmuş diye haberler çıkacak" dedim. "İlginç olan da bu zaten" yanıtını aldım.

Haydi hayırlısı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.