Hava Durumu

İşte Elçin Sangu'nun yeni partneri!

Kiralık Aşk dizisi ile yıldızı parlayan Elçin Sangu, Çağan Irmak'ın yönettiği 'Gülizar' dizisiyle ekranlara dönüyor. Dizide Sangu'nun partneri Berk Erçer olacak.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2017 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İşte Elçin Sangu'nun yeni partneri!

Öyle Bir Geçer Zamanki, Bir Aşk Hikâyesi, Kurt Seyit ve Şura, Kiralık Aşk dizilerinde rol alan v oyunculuğu ile göz dolduran Elçin Sangu yeni proje ile hayranlarının karşısına çıkıyor.

Gülizar dizisinde çiftlikteki bir aşk hikâyesi anlatılıyor. Dizide şarkıcıyı canlandıracak olan Elçin Sangu'nun partnerlerinden biri de Berk Erçer olacak.

İki oyuncunun fanları haberi sevinçle karşıladı, Berk Erçer'in ismi kısa sürede TT listesine taşıdı.  Elçin Sangu, çekimleri Heybeliada'da gerçekleşen 'Yanımda Kal' adlı sinema filminde ise başrolü Barış Arduç ile paylaşıyor. Elçin Sangu, Gülizar için daha önce "Sürprizi bozmayayım" demişti.

BERK ERÇER KİMDİR?

9 Kasım 1983 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım  Fotoğrafçılık ve Video bölümünde okudu. Üniversite yıllarında oyunculuğa ilgi duymasıyla oyunculuk macerası başladı. Doktorlar dizisindeki performansı ile tanındı. Medcezir dizisindeki Sinan Enveroğlu olarak canlandırdığı karakter de tutulmuştu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.