Hava Durumu

İşte hem denize sıfır hem de ekonomik tatilin anahtarı!

Kimisi otel masrafından kaçmak için, kimi de dolan otellerde yer bulamadığı için sahillere yerleşiyor. "Otomobil tatilcileri" bu yıl da deniz kenarına çektikleri araçlarının içinde denize sıfır tatil yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2019 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2019 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İşte hem denize sıfır hem de ekonomik tatilin anahtarı!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber tatilciler harekete geçti ve kışın boş kalan sahiller dolmaya başladı. 9 günlük Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen yerli turistler de Antalya'nın çeşitli ilçelerinde tatili geçiriyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da "otomobil tatilcileri" manzaraları görülmeye başlandı.

Dolan otellerde yer bulamayan tatilciler plaj otoparklarında, deniz kenarlarında veya yol kenarlarına çektikleri araçları içinde hem dinleniyor hem de denize sıfır tatil imkanına sahip oluyor.

Antalya'nın Alanya ilçesinde İncekum Halk Plajında da Anadolu'dan araçlarıyla gelen çok sayıda aile manzaraları görenleri şaşkına çevirdi. Ailelerden kimisi uyuyup dinlenirken, kimisi çamaşırlarını serdi, kimisi de denizin keyfini çıkardı. Yanlarında piknik tüplerine kadar her türlü ihtiyaç malzemesi getiren ailelerden bazıları, her yıl bu şekilde bir tatil geçirdiklerini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.