Hava Durumu

İşte Joker'in dünya genelindeki 'ilk gün gişesi'

Tüm dünyada merakla beklenen Joker filmi, vizyona girdiği dört bölgeden ilk günde 5.4 milyon dolar kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2019 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2019 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İşte Joker'in dünya genelindeki  'ilk gün gişesi'

DC Comics'in antikahramanı Joker'in nasıl Joker haline geldiğini anlatan film dünya çapında bölge bölge vizyona girmeye başladı. Joker, 4 Ekim tarihinde tüm dünyada sinemalarda olacak. Bölgesel farktan dolayı 4 bölgede film daha önce vizyona girdi.

Joker, ön gösterimlerde dahil olmak üzere ilk gününde 5.4 milyon dolar kazandı. Film, Kore'de Çarşamba günü vizyona girdi. Kore'deki resmi tatil olduğu için filmin bu tarihte vizyona girmesi, 2.25 milyon dolar gişe kazancı getirdi. Joker, Hindistan'da ilk gün 900.000 dolar kazandı. Bu rakam, Joker'i Hindistan'da en iyi ilk gün hasılatı yapan yabancı film haline getirdi.

Perşembe günü 43 bölgede daha vizyona giren film, haftasonuna kadar toplam 73 bölgede vizyona girmiş olacak. Film, ABD'de bugün vizyona girecek. Joker'in sadece ABD'de bile önemli bir ilk gişe kazanması bekleniyor.

Joker'in bütün hazırlanış sürecinde, filmi klasik bir süper kahraman filminin dışına çıkararak herkese hitap etmesi için çaba gösterildi. Bunun için filmin fragmanlarında dahi DC Comics'in logosu görünmüyor.

Warner Bros., Kuzey Amerika'da filmin önemli bir başarı elde edeceğini düşünüyor. Ancak Los Angeles ve New York'ta sinema salonlarında alınacak ek güvenlik önlemleri filmin izleyici sayısını düşürebilir. Joker'in gösterimlerinde şu ana kadar bir şiddet olayı olduğu duyurulmadı.

Başrollerini Joaquin Phoenix, Zazie Beetz, Frances Conroy ve Robert De Niro'nun oynadığı Joker, toplam 64 milyon dolara mal oldu. Filmin ilk gün için kazandığı gişe rakamları gayet iyi görünüyor. ABD'deki gişe rakamları ise filmin tam bir ilk gün gişe rakamlarının ortaya çıkarılmasını sağlayacak.(Web Tekno)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.