Hava Durumu

İTÜ Evi Nilüfer'de açıldı

Nilüfer Belediyesi ve İTÜ-DER Bursa Şubesi iş birliğiyle Çamlıca Mahallesi'nde yapılan İTÜ Evi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2017 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2017 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İTÜ Evi Nilüfer'de açıldı

Yer tahsisi Nilüfer Belediyesi, inşaatı da İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mezunları Derneği Bursa Şubesi'nce yapılan tesisin açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca, eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekilleri Hüseyin Şahin ve Zekeriya Birkan, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, İTÜ -DER üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, İTÜ-DER Bursa Şubesi Başkanı Hasan Tuğcu açılış konuşmasını yaptı. Çalışmaları hakkında bilgi veren Tuğcu, Başkan Bozbey ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de İTÜ Evi'nin açılışının hayırlı olmasını dileyerek, "Büyük bir emeğin karşılığı olarak bu bina oluşturuldu. Mezunların bir araya gelmesi, yönetim kurulunun azminin ve cesaretinin sonucu olarak bu yapı ortaya çıktı. Bundan sonra İTÜ mezunları hem bilimsel hem de sosyal anlamda bir araya gelerek bu binayı en iyi şekilde kullanacaklar. Zaman zaman nostalji de yaşanacak" dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.