Hava Durumu

İYİ Parti Bursa'da deprem! 'Uygulamada terslik var' diyerek istifa etti...

Yerel seçimlerde İYİ Parti'den Yıldırım Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusu yapan İYİ Parti Yıldırım Kurucu Başkanı Erkan Subaşı, üst kurul delegeliği ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Subaşı istifa gerekçesini, "Milliyetçi söylemlerinin en üst perdeden dillendirilmesine rağmen, uygulamada tam tersi birliktelik" olarak açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2019 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2019 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İYİ Parti Bursa'da deprem! 'Uygulamada terslik var' diyerek istifa etti...

İYİ Parti'de 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Yıldırım Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusu yapan İYİ Parti Yıldırım kurucu başkanı Erkan Subaşı, istifa etti.

İstifa kararını sosyal medya hesabından duyuran Subaşı şu ifadeleri kullandı:

"Türk Milliyetçiliği ve ülkücü fikriyatın iktidara taşınacağı umutları ile kuruluşunda yer aldığım, kurucu Yıldırım İlçe başkanı olarak arkadaşlarımla birlikte hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığım ve ideallerimizin gerçekleşmesi için gece gündüz çalıştığımız ,Milliyetçi söylemlerin en üst perdeden dillendirilmesine rağmen, uygulamada tam tersi birlikteliklerin içerisinde yer alan İYİ Parti Üst kurul delegeliği ve parti üyeliğinden istifa ediyorum.

Kıymetli dava arkadaşlarım; Ağabeylerim, ablalarım kardeşlerim... Bu yola bizimle birlikte baş koymuş, bu dava uğruna gecesini gündüzüne katmış maddi manevi desteğini esirgememiş olan tüm cesur yürekler;

Çıktığımız bu kutlu yolda, şanlı mazimizden güç alıp, cesur yüreklerle neler başaracağımızı ispatlamak için çeşitli çalışmalar yürüttük.

İyi Partinin kurulum aşamasından bu güne gece-gündüz demeden, yılmadan, yorulmadan başarmak için çalışan, ilçe yöneticilerimiz, gençlik kollarımız, üyelerimiz ve yediden yetmişe bizimle birlikte olan tüm vatandaşlarımız her birinizin emeğine sağlık, bu vesile ile de her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Görevimi ifa ederken hatam olmuşsa affınıza sığınıyor; kırdığım, üzdüğüm biri var ise de özür diliyorum.

Tavrımın nefsi olmadığını herkesin bilmesini özellikle istirham ediyorum.

Ülkücü olarak yaşadım ve yine ülkücü olarak Allah'ın izniyle yaşamaya devam edeceğim. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla arz ederim.

Eğer var ise benden yana herkese hakkım helaldir, sizlerde bana haklarınızı helal ediniz. Allah'a emanet olun. Var olun..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.