Hava Durumu

İYİ Parti Bursa Milletvekili adayı Tatlıoğlu: Türkiye'nin ilk kadın Cumhurbaşkanını seçmeliyiz

İYİ Parti Bursa Milletvekili adayı Prof.Dr. İsmail Tatlıoğlu seçim çalışmalarına hızlı başladı. Diğer adaylarla birlikte Nilüfer ve Mudanya ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Tatlıoğlu iftar programında ise gençlerle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2018 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2018 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İYİ Parti Bursa Milletvekili adayı Tatlıoğlu: Türkiye'nin ilk kadın Cumhurbaşkanını seçmeliyiz

Çalışmalarına parti teşkilatı ile bir araya gelerek başlayan Prof.Dr. İsmail Tatlıoğlu İYİ Parti'nin seçim çalışmalarını değerlendirdi. Partililere yaptığı konuşmada öncelikli hedeflerinin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapmak olduğunu belirten Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu, 25 Haziran sabahında Türk milletinin yüzünü güneşe döneceğini ifade etti. Akşener'in gece gündüz durmadan çalıştığına vurgu yapan Tatlıoğlu, "Biz genel başkanımızdan çok çalışmalıyız. Türkiye'nin ilk kadın Cumhurbaşkanı olarak Meral Akşener'i seçmeliyiz dedi.

"UMUTSUZLUK ÖRTÜSÜNÜ KALDIRMAK ZORUNDAYIZ"

Akademisyen kimliği ile tanınan Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu iftar programında da gençlerle ile bir araya geldi. Yemek sonrası yapığı konuşmada İYİ Parti'nin gençlere yönelik politikalarını anlatan Tatlıoğlu, İYİ Parti'nin gençlere inandığını ve güvendiğini söyledi. "Türkiye umutsuz gençlerin ülkesi oldu. Ülkemizin ve özellikle gençlerin üzerine örtülen umutsuzluk örtüsünü kaldırmak zorundayız.İYİ Parti olarak inşallah bunu başaracağız." ifadelerini kullanan Tatlıoğlu,  Güneş 25 Haziran sabahı daha aydınlık parlayacak dedi. İYİ Parti milletvekili adayı İsmail Tatlıoğlu, "Dünya'yı artık gençler taşıyor, ülkeleri gençler zenginleştiriyor. Bizim de yaklaşık 25 milyon öğrencimiz var. İYİ Parti olarak iktidara geldiğimizde gençlerin ufkunu açacağı, önlerinde ki bütün engelleri kaldıracağız dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.