Hava Durumu

İYİ Parti'de deprem! Peş peşe istifa haberleri geliyor...

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ görevinden istifa etti. Özdağ'ın ardından Koray Aydın da İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılığından ve Başkanlık divanındaki görevinden istifa ettiği belirtilmişti ancak Aydın iddiayı yalanladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2019 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2019 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İYİ Parti'de deprem! Peş peşe istifa haberleri geliyor...

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ görevinden istifa etti. Özdağ'ın, genel başkan yardımcıları Koray Aydın ve Musavvat Dervişoğlu'nun parti içi politikalarına ve bu politikalar sonucu ortaya çıkan olumsuz seçim sonuçlarına tepki olarak bu kararı aldığı belirtildi. 

İYİ Parti üyeliğinin devam ettiğini belirten Özdağ, "Partimdeki çalışmalarım sürüyor." dedi.

AYDIN YALANLADI

Özdağ'ın ardından Koray Aydın da İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılığından ve Başkanlık divanındaki görevinden istifa ettiği belirtilmişti. Aydın, görevinden istifa ettiği yönündeki haberleri yalanladı. Koray Aydın, twitter hesabından, konuyla ilgili, 'İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ettiğim yönündeki haber ve yorumlar kesinlikle doğru değildir. Görevimin başındayım. Kamuoyuna, @iyiparti ailesine ve aziz milletimize önemle duyurulur' paylaşımında bulundu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ettiğim yönündeki haber ve yorumlar kesinlikle doğru değildir. Görevimin başındayım. Kamuoyuna, @iyiparti ailesine ve aziz milletimize önemle duyurulur.

-- Koray Aydın (@korayaydintr) 2 Nisan 2019

BİR İSTİFA DA ŞANLIURFA'DAN

Şanlıurfa'da, İYİ Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Halil Kosovalı, yaptığı yazılı açıklamada, büyük bir umut ve siyasi hareket beklentisiyle İYİ Parti için fedakarlıkta bulunduğunu belirtti. İYİ Parti'nin toplumu birleştirmek, eşitlik ve demokrasi kavramlarına bağlılıktan uzaklaştığını ifade eden Kosovalı, görüş ayrılığı nedeniyle istifa kararı aldığını vurguladı.

Kosovalı, partideki tüm görevlerinden istifa ettiğini belirterek, "Oluşturulan il parti yönetimi büyük hata yaptı. Tanınmamış isimler ve illerin tasvip etmediği kişilerle yol yürünmeye çalışılıyor. Yola çıkanlar yerine, yolda karşılaşılanlar listelere konmak suretiyle yerel seçimde büyük yanlışlar yapıldı. Bir önceki genel seçime göre partimizin ildeki oyu neredeyse yarı yarıya düştü. Yani partimiz kaybetti. Geleceğimizin teminat altına alınmaya çalışıldığı bu dönemde, biz siyasiler üzerimize düşeni yapıp toplumu aydınlatmalıyız." değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.