Hava Durumu

İYİ Parti lideri Akşener'den Bursa'da çok sert sözler: 'İnsafın kurusun...'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa'nın Karacabey ilçesinde düzenlenen mitingde konuştu. "İl il, ilçe ilçe geziyorum. İnsanlar bana 'açım' diye bağırıyor" diyen Akşener, isim vermeden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüklendi. Akşener, "Emeklilere yüzde 10 zam, insafın kurusun, kendine yüzde 26 yaptın" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2019 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2019 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İYİ Parti lideri Akşener'den Bursa'da çok sert sözler: 'İnsafın kurusun...'

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, Cumhuriyet Alanı'nda toplanan vatandaşlara seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye'nin 31 Mart'ta yerel seçime gideceğini hatırlatarak, kimsenin gönlünün kırılmasını istemediklerini söyledi.

Ekonominin iyiye gitmediğini savunan Akşener, "İşsiz gençler ortada. Her ailede iki işsiz genç var. İl il, ilçe ilçe geziyorum. İnsanlar bana 'açım' diye bağırıyor. Ekonomiyi konuşmaya devam edeceğiz. İşsiz gençlerimizin iş bulması için istihdam yaratılması mecburiyetinde olunduğunu söylemeye devam edeceğiz. Emeklilere yüzde 10 zam, insafın kurusun, kendine yüzde 26 yaptın. Buğdaydan soğana, hayvandan samana kadar çiftçinin içine düşürüldüğü bu durumu anlatmaya ve ona itiraz etmeye devam edeceğiz. Canı ne isterse onu söylesin" değerlendirmesinde bulundu.

Akşener, konuşmasının ardından Millet İttifakı'nın CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey ve İYİ Parti Karacabey Belediye Başkan adayı Ayhan Tayfur ile vatandaşları selamladı.

 ORHANGAZİ ZİYARETİ

Daha sonra Orhangazi ilçesine geçen Akşener, Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti.

Orhangazili seçmenlere Mustafa Bozbey ve Millet İttifakı'nın İYİ Parti Orhangazi Belediye Başkan adayı İsmail Yılmaz'ı tanıtarak destek isteyen Akşener, Türkiye'de açlık sorunu olduğunu ileri sürdü.

Akşener, tarımın ihmal edildiğini savunarak, "Türkiye'de nohut üretimi bitti. Şimdi çok korkuyorum, Tunus'tan, Afrin'den zeytin ve zeytinyağı geliyor. Onun için 5 liraya mal ettiğiniz zeytini 2,5 liraya alan yok." ifadelerini kullandı.

BU NASIL ANLAYIŞ?

Güzel bir seçim kampanyası yürütmeyi temenni ettiklerini belirten Akşener, "Güzel güzel bir kampanya yürütülsün, bizler gelelim oy isteyelim. Elbette tercih edenlere saygı duyalım. Cumhur İttifakı'nın içinde yer alan Milliyetçi Hareket Partisi seçmeni ve AK Parti seçmenini biz kardeşimiz canımız, kanımız görüyoruz. Sen bizim seçmenimizi ve bizleri, illet, zillet ve terörist olarak görüyorsun. Bu nasıl bir anlayıştır?" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.