Hava Durumu

İYİ Parti'nin kongre kararına Bahçeli'den ilk yorum: 'Büyük görev düşüyor'

MHP lideri Bahçeli'den İYİ Parti'nin kongre kararıyla ilgili dikkat çeken bir değerlendirme geldi. Bahçeli,  "Koray Aydın ve arkadaşlarına büyük görev düşüyor. Hanımefendiyi mutlaka ikna etmeliler" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2018 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2018 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İYİ Parti'nin kongre kararına Bahçeli'den ilk yorum: 'Büyük görev düşüyor'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Afyonkarahisar Kampı'nda seçim değerlendirmesi ve milletvekili listelerinden rahatsız olanların tepkilerinin ardından önce istifa kararı almış, kurmaylarının ikna çabaları üzerine istifadan vazgeçerek olağanüstü kurultay kararı almıştı. Akşener, kurultayda ise aday olmayacağını duyurmuştu.

BAHÇELİ'DEN İLK YORUM

MHP lideri Devlet Bahçeli'den İYİ Parti'nin kongre kararıyla ilgili çarpıcı bir değerlendirme geldi. Bahçeli, "Öncelikle İP'in kendi iç işleriyle ilgili konularda yorum ve değerlendirme yapmayı etik bulmayız. Hanımefendi twitter üzerinden bir açıklama yaparak aday olmayacağını ilan etmiş bulunuyor. Bu durumda Koray Aydın ve bazı arkadaşlarına büyük görev düşmektedir. Hanımefendiyi mutlaka ikna etmeliler. Ve hanımefendinin arkasında durarak görevinin devamını sağlamalılar. Bu demokrasi ve İP açısından son derece faydalı olacaktır" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.