Hava Durumu

İzmir'de ortak miting! Erdoğan ve Bahçeli'den çarpıcı mesajlar...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla AK Parti-MHP İzmir ortak mitingi düzenlendi. Mitingde ilk konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, "İzmir'i hiç kimse çantada keklik görmesin, kimse arka bahçesi zannetmesin. Şımaranlara, yolunu şaşıranlara, 12 Eylül mirasçılarına İzmir sırtını dönmeli" dedi. Bahçeli'nin ardından İzmirlilere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, "31 Mart CHP'ye gönül veren kardeşlerimizi de Bay Kemal'den kurtarma seçimidir" ifadelerini kullandı

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2019 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2019 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İzmir'de ortak miting! Erdoğan ve Bahçeli'den çarpıcı mesajlar...

Cumhur İttifakı'nın ilk ortak mitingi İzmir'de gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın ortak İzmir mitinginde vatandaşa hitap etti.

Erdoğan'ın açıklamaları:

Selanik'in, Üsküp'ün, Varna'nın nice Balkan şehirlerinin acısını dindiren İzmir. Atatürk'ün ordularının 9 Eylül'de yeniden özgürlüğüne kavuşturduğu İzmir. Gavuru denize döken, garibi bağrına basan İzmir. Yıllardır Atatürk'ü istismar ettiler.

CHP'nin Buca adayını son anda değiştirmesinin sebebi de Kılıçdaroğlu'nun İzmir'e sadece rant anlayışıyla yaklaşıyor olmasıdır.

SEZAİ TEMELLİ'NİN AÇIKLAMALARI

Ey Sezai, sen Kürdistan'da yaşamak istiyorsan Irak'ın kuzeyinde var. Defol git oraya. Bu adamın alacağı cevap nedir? Bunlara CHP'ye ve ittifaka İzmir'de seçimi kaybettirmektir. İmamoğlu da Mansur Yavaş da bilecek ki, Kürtlerin oyu olmadan seçimi alamaz diyor. Partileri de kendileri de bir proje. 31 Mart, bir beka mücadelesinin adıdır. Bu beka mücadelesini biz kazanacağız. İzmir'de aynı oyun oynanıyor. Bu seçimde kendi adına değil, CHP adına yarışıyorlar.

"SİZ KALLEŞSİNİZ"

Biz Cumhur İttifakı olarak mertçe birlikteliğimizi açıkladık. CHP'nin belediye meclis üyeliği listesinde bölücü terör örgütü kontenjanından pek çok isim var. Bunu bilin. Kimin kimi desteklediğini belli olmayan ittifaktan ülkeye hayır gelmez. Keleşleri bize çevireceklermiş. Her yerin keleş olsa ne olur? Siz kalleşsiniz kalleş.

Cumhurun sadece adını kullanıp cumhuriyete de istikbale de saygısı olmayanlara dersini vereceğinize inanıyorum.

İZMİR'E 67 KATRİLYONLUK YATIRIM

Son 17 yılda İzmir'e 67 katrilyon yatırım yaptık. Gençlerimize yeni yurtlar açıyoruz.

ERDOĞAN MÜJDEYİ DUYURDU: BU YIL BİTİRİYORUZ

İstanbul-İzmir arasını 8 saatten 3.5 saate indirecek projemizi bu yıl bitiriyoruz.

NİYE HRİSTİYAN TERÖRİST DİYEMİYORLAR?"

Yeni Zelanda'daki teröristin saldırısını tüm dünya liderleri İslam'a ve Müslüman'a saldırı olarak nitelendiriyorlar. Bu bir Hristiyan teröristtir diyemiyorlar. Niye bunu söyleyemiyorsunuz? Bir tek Kılıçdaroğlu ve Yeni Zelanda'daki sapkın bir siyasetçi bunun sorumluluğunu İslam'a yüklemeye kalkıyor. Bay Kemal, İslam dünyasından kaynaklanan bir terör diyor. Bu ifadeyi nasıl kullanırsın? Niye Hristiyan dünyasından demiyorsun.  

AB BU KARARI ALSA HAYIRLI OLUR AMA ALAMAZLAR"

Avrupa Parlementosu tamamı bölücü, ülkemize saldırıyor. Ey Avrupa Parlamentosu Türkiye'nin müzakerelerini durduralım diyorsun. Hadi aldığın kararların kıymeti harbiyesi yok. AB böyle bir karar alsa ne kadar hayırlı olur. Biz de bu kararınızı bekliyoruz. Alamazlar. Bu konuda tüm sözler 31 Mart'a saklı. 

Bahçeli'nin açıklamaları:

Milli bekamız için bir araya geldik. Türk-İslam düşmanlarının yeni komplolarına göğsümüzü siper ettik.

Cumhur İttifakı Metehan'dan Atilla'ya Fatih'ten Abdülhamid'e, Mustafa Kemal'den bugüne devleşen cesaret, yükselen bayraktır.

"HAÇLI BOZUNTULARI GELİN DE KANINIZDA BOĞALIM"

Şerefsiz teröristin silahının üzerine, 'Türk yiyici' ifadesi gözlerden kaçmamıştır. Karşımızda bir manyaktan, bir sapıktan, bir teröristten daha fazlası vardır. İstanbul'a Konstantinopolis diyen bu alçak İstanbul'un Hıristiyan kenti olacağını şerefsizce iddia etmiştir. Haçlılar, bekliyoruz sizi, gelin de kanınızda boğalım.

Bugün karşımıza yeniden çıkanlar, İzmir'de denize dökülenlerdir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.