Hava Durumu

İzmir'den acı haber! İki polisimiz şehit oldu

İzmir'de içinde 5 polis memurunun olduğu araç seyir halindeyken aniden kontrolden çıkıp beton direğe çarptı. Acı olayda 2 polis memuru olay yerinde şehit olurken, 3 polis memuru de ağır yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2017 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2017 09:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
İzmir'den acı haber! İki polisimiz şehit oldu

Kaza, sabah saat 06.30 sıralarında Kazımdirik Mahallesi Ankara Caddesi Numara 66 önünde meydana geldi Konak yönünden Bornova istikametine seyir halinde olan ve sürücüsü öğrenilemeyen 45 HA 1632 plakalı otomobil, iddiaya göre başka bir otomobil tarafından sıkıştırıldı. Bunun üzerine 5 polis memurunun bulunduğu otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu beton direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan polis memurlarından 27 yaşındaki Erdem Öge ve 24 yaşındaki Tolga Hakyimez yola savruldu.

OLAY YERİNDE ŞEHİT OLDULAR

 Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Öge ve Hakyimez'in hayatını kaybettiğini belirledi. Kazadan ağır yaralanarak kurtulan diğer polis memurları 24 yaşındaki Enis Davarcı ve 25 yaşındaki Sinan Şentürk Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, 25 yaşındaki Hüseyin Kurnaz ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında, Ankara Caddesi'ndeki ve çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.