Hava Durumu

Joker bir ilki başardı!

Batman dünyasının efsanevi kötü adamı Joker, beyaz perde gişelerinde 1 milyar dolarlık getiri elde ederek dünyanın en karlı filmi ünvanını aldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2019 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2019 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Joker bir ilki başardı!

Sadece 65 milyon dolara mal olan film, hız kesmeden seyirci çekerken, gişedeki getirisi de 1 milyar doları geçti.

Beklenmedik şekilde büyük ilgi gören ve beğeni kazanan filmde yönetmen koltuğunda Todd Phillips oturuyor. Başrolde ise Joaquin Phoenix oynuyor.

Warner Bross'un büyük bir gişe başarısı beklemeden, Batman hayranlarını memnun edecek orta bütçeli bir proje olarak hayata geçirdiği Joker beyaz perdeye çıkmadan önce dev tanıtım kampanyaları da yapılmadı.

Filmi izleyen seyircilerin beğenisi ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çekerek seyirci bulan film, Joker karakterinin ortaya çıkışını ve psikolojik analizini konu alıyor.

Bu filmle beraber DC Comics çizgi romanlarından sinemaya aktarılan filmlerden 1 milyar dolarını aşan film sayısı da dörde yükseldi.

Önceki filmler ise şunlardı: Aquaman (1.148 milyar dolar), The Dark Knight Rises (1.081 milyar dolar) veThe Dark Knight (1.004 milyar dolar).

Ayrıca bu başarısı, Joker karaktrini ayrı bir öykü olarak DC dünyasında devam edeceğinin de işareti olabilir. Yakında Batman öykülerinin yanında Joker'in çılgın kötülük öykülerine de şahit olabiliriz.

Warner Bross veya DC şimdilik yeni Joker filmleri ve öyküleri konusunda açıklama yapılmıyor. Ancak bu üstün başarının ardından ikinci film hazırlıklarının başladığına kesin gözüyle bakılıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.