Hava Durumu

Kadınlar dikkat... Güzellik salonuna gitti, başına gelene inanamadı!

İngiltere Luton'da yaşayan 20 yaşındaki Megan Rixson adlı kadın, gittiği güzellik salonunda güzellik kirpiklerine, kirpik yapıştırıcısı yerine oje tutkalı sürülmesi sonucu az kalsın gözlerinden oluyordu.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2019 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2019 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kadınlar dikkat... Güzellik salonuna gitti, başına gelene inanamadı!

Hikayesini Twitter'da anlatan Megan Rixson şöyle konuşuyor: ''Her zamanki gibi takma kirpik taktırmak için bir güzellik salonuna gittim. Burası daha önce gitmediğim bir yerdi. Basit bir olayın gözlerimi kör edebileceği ihtimalini hiç düşünmedim. Güzellik salonu çalışanı yapıştırıcıyı kirpik diplerime uygularken gözlerim şişmeye, sulanmaya başlamıştı. Ancak işlemi yapan kişi bunun normal olduğunu söyledi.

Göz kapaklarımı kontrol edemiyor, kapanmasına engel olamıyordum. 2 saat boyunca görme yetimi kaybettim. Tek başına hareket edecek halde olmadığım için erkek arkadaşımı arattırdım. Doktora gittiğimde kirpik yapıştırıcısı yerine oje tutkalı kullanıldığını öğrendim. Gözlerim aslında tamamen kapalıydı. Ancak doktor olabildiğince açık tutmamı söyledi. Gözlerimi sadece bu kadar açabiliyorum. Ziyaret ettiğiniz salonun saygın, bilinen bir yer ve temiz olduğundan emin olun. Gittiğiniz yer hakkında bilgi edinin, arkadaşlarınızdan tavsiye alın. Benim düştüğüm yanlışa düşmeyin.''

New York'ta güzellik uzmanı olarak çalışan Amy Kendall, bu tür durumlar yaşanmaması için yapılabilecek birkaç şey olduğunu söyledi. Amy, ''Gideceğiniz yeri önceden araştırın. Sosyal medya hesaplarında kendi işlerini değil de başka bir yerin çalışmalarını yayınlıyorlarsa bu kötü bir işarettir. Alerjiniz varsa bunu mutlaka işlemi yapacak kişiye söylemelisiniz.

Nitelikli olduklarından emin olun. Saygın bir marka ürünlerinde formaldehit kullanmamalı kullanılacak ürünün içeriğine mutlaka bakın. Uygulama sırasında yanlış giden bir şeyler hissediyorsanız konuşun. Örneğin bazı insanlar hassas gözlere sahiptir ve işlem sırasında sulanabilirler ancak herhangi bir yanma veya kaşıntı varsa işlemi durdurmalısınız'' diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.