Hava Durumu

Kadınlara yılbaşı hediyesi ne alınır?

Yılbaşına çok az bir zaman kala hediyeler de şimdiden düşünülmeye başlandı. Peki eşinize, annenize, arkadaşınıza ne tür hediyeler seçebilirsiniz...

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2018 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2018 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kadınlara yılbaşı hediyesi ne alınır?

Her yılbaşında olduğu gibi bu yılbaşında da hediye arayışı içerisine girdiyseniz, bu konuda size yardımcı olabilecek önerilerde bulunduk. Yılbaşları aslında mutlu bir telaş halidir. Eski yılı uğurlamanın hüznü, yeni yıla kavuşmanın sevinci hepimizi sarar ve sevdiğimiz insanları, alacağımız ufak hediyelerle mutlu etmek isteriz. Bu noktada sevgilinize, eşinize veya annenize ne hediye alacağınızı bilmiyorsanız bu haberimizi mutlaka dikkate alın.

Erkekler, kadınlarda olduğu gibi hediye konusunda çok fazla zorlanmasalar da, kadınların en çok nelerden hoşlandıklarını bilirler. Fakat kadınların eskisi gibi giyim ve aksesuar ürünleriyle mutlu olmadıklarını da bilirler. Bu yılbaşında farklılık yapıp, sevgilinize, eşinize veya annenize ilginç hediyeler almak istiyorsanız; kadınlara yılbaşı hediyesi ne alınır, sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

ANNEYE YILBAŞI HEDİYESİ NE ALINIR?

Annenize hediye almak için farklılık yaratacak hediyeleri sizin için seçtik.

Anneye özel kitap: Annenize yılbaşı hediyesi olarak, fotoğraflarınız ve anılarınızla dolu bir kitap yaptırabilirsiniz. Böylece farklı ve ilginç bir hediye almış olursunuz.

İsme özel kadın cüzdan: Annenizin sevdiği tonlarda bir cüzdan satın alıp, üzerine ismini yazdırabilirsin. Bu hediye çok özel hissettirecektir.

İsme özel mutfak önlüğü: Biliyoruz ki annelerin en çok zaman geçirdiği yer mutfak bölümüdür. Mutfak önlüğü üzerine, onun seveceği bir özel isim yazdırarak mutlu edebilirsiniz.

İstiridye içerisinde inci kolye: Anneniz takıları ve denizi çok seviyorsa, istiridye içerisinde gerçek bir inci kolye satın alabilir, annenize ne kadar özel olduğunu bu biricik inci tanesi ile hissettirebilirsiniz.

Özel tarif defteri: Tariflerini yazabileceği, ismine özel bir tarif defteri hediye edebilirsiniz.

Sevgilinize/eşinize ne hediye alınır?

Kız arkadaşınıza ne alacağınızı bilmiyorsanız, sizin için listelediğimiz hediyeleri göz atabilirsiniz.

Yurtdışı ya da yurtiçi tatili: Çıtayı biraz yükseltirsek, kız arkadaşınızı birkaç günlüğüne tatile çıkarabilir, kış mevsiminin tadını çıkararak yeni yılı birlikte karşılayabilirsiniz.

Mum tasarımlı yeni yıl temalı ışıklı su küresi: Bu küre, sevgilinizin yılbaşında içini ısıtacak bir hediye olabilir.

İsme özel 2019 ajandası: Yeni yıla girerken, yeni yıl hedeflerini sevgilinizin bu ajandaya yazmasını istemez misiniz?

İsim ve harf yazılı powerbank: Günlük hayatın vazgeçilmezleri arasında gösterilen akıllı telefonların olmazsa olmazı sayılan powerbankların en şık halini sevdiğiniz adam veya kadına hediye etmek isterseniz; kişiselleştirilmiş halini seçebilirsiniz.

Tektaş yüzük hediyeli sevgili sepeti: Aşık olduğunuz kadına birden fazla hediye almak ve gönlünü hoş tutmak istiyorsanız, özel hazırlattığınız ve içerisinde tek taş bulunan bu hediyeyi alabilirsiniz.

Diğer alabileceğiniz hediyeler:

-Anlamlı bir kolye ya da benzer aksesuarlar.

-Bir tema çerçevesinde seçeceğiniz fotoğraflarla masa takvimi oluşturmak.

-Takip ettiği bir dergi için yıllık abonelik.

-Ev dekorasyonuna canlılık katacak bir ev bitkisi.

-Extreme sporları sevenler için aksiyon kameraları.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.