Hava Durumu

Kadınları çileden çıkaran 10 şey!

Kadınların olaylara bakış açıları erkeklere göre biraz farklıdır doğal olarak... Kadınlar birçok şeyi daha detaylı analiz ederler ve erkeklerin göremediği birçok noktayı görebilirler.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2018 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2018 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kadınları çileden çıkaran 10 şey!

Bazı durumlar vardır ki kadınların bunlara çok fazla tahammülü yoktur. Örneğin...

-Bir, düğüne, nişana ya da özel bir organizasyona katılıyorsunuz. Özenle seçtiğiniz kıyafetin aynısını başka birinin üstünde gördüğünüzde bütün geceniz mahvolabilir.

-Yemeğe misafir çağırdınız. Tüm gününüzü harcayıp özene bezene birbirinden lezzetli yemekler hazırladınız. Ve misafiriniz bir lokma aldıktan sonra, "Çok aç değilim, daha fazla almayayım..." der. Sinirden deliye dönersiniz ama belli de edemezsiniz.

-Kadınlar indirime bayılır. Özellikle kıyafet alışverişinde... Mağazayı ya da pazardaki tezgahları gezerken gözünüze harka bir parça takıldı. Tam elinizi attığınızda başka bir el daha o kıyafete uzanır. Bu durum büyük bir kavganın sebebi olabilir.

- Birkaç gün önce aldığınız kıyafetin indirime girmesi...

-Evli ya da ilişkisi olan kadınlar zaman zaman imaj yenileme ihtiyacı duyar. Saç renginde ya da modelinde değişim... Veya birkaç parça yeni kıyafet... Ve bunu fark etmeyen bir erkek... İşte kadının hayallerinin suya düştüğü an...

-Saçlar kadınlar için oldukça önemlidir. Hevesle gittiğiniz kuaförden hayal kırıklığı ile çıktığınızda gözünüz hiçbir şey görmek istemez.

-Makyaj malzemelerini incelerken, kadının biri o standın önünde dikilir ve dakikalarca oradan ayrılmaz. Siz de kenardan incelemek zorunda kalırsınız...

-Ütü Yapmak...

-Bulunulan ortamda güzel bir kadın görmek hemen hemen hiçbir kadının hoşuna gitmez.

-Temizlik yaparken birilerinin ayak altında dolaşması.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.