Hava Durumu

Kadir İnanır yoğun bakıma kaldırıldı

Ünlü oyuncu Kadir İnanır dün akşam rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Beynine pıhtı atması sonucu ameliyat edilen İnanır yoğun bakıma kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2018 07:39
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2018 07:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kadir İnanır yoğun bakıma kaldırıldı

Yeşilçam'ın unutulmaz isimleri arasında yer alan ve birçok filmde rol alan ünlü oyuncu Kadir İnanır dün akşam saatlerinde hastaneye kaldırıldı. Beynine pıhtı atması sonucu ameliyat edilen İnanır'ın yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. Oyuncunun hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. İnanır'ın hastaneye getirilmesinin ardından basın mensupları da hastaneye akın etti.

BİRÇOK FİLMDE BAŞROL OYNADI

69 yaşında olan Kadir İnanır, ilk olarak 1970 yılında çekilen "Kara Gözlüm" filmiyle beyaz perdeye adım attı. İnanır bir çok filmde baş rol oynadı. Kadir İnanır'ın unutulmayan bazı filmleri Selvi Boylum Al Yazmalım, Tatar Ramazan, Bir Yudum Sevgi, Ölüm Yolu, Fırtına, Elveda Katya, Emanet, Kavgamız, Katırcılar, Bitirimler Sosyetede, Üç Arkadaş, Karılar Koğuşu, Son Cellat, Acılar Paylaşılmaz, Hüzün Çemberi, Yedi Uyuyanlar, Umut Hep Vardır, Film Bitti, Bedel, Ah Gardaşım... İnanır ayrıca birçok dizide de rol almıştır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.