Hava Durumu

KalDer Bursa Şubesi'nde Emin Direkçi yeniden başkan!

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısı Cumartesi günü KalDer Evi Toplantı Salonu'nda yapıldı. Başkanlığa seçilen Emin Direkçi, "Bursa'nın önde gelen firmalarının tecrübeli yöneticileri ile güçlü bir yönetim kadrosu kurduk. En kısa zamanda bir çalıştay düzenleyerek şube faaliyetlerimizi birlikte gözden geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2020 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2020 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
KalDer Bursa Şubesi'nde Emin Direkçi yeniden başkan!

Genel Kurulda Divan'a Prof. Dr. Abdurrahim Korukçu, Çisil Güler ve Seyfi Değirmenci teklif edildi ve oy birliği ile kabul edildi.

Genel Kurul, KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay'ın açılış konuşması ile başladı. KalDer Bursa Şubesi Genel Sekreteri Aykan Kurkur katılımcılara 2019 yılında gerçekleştirilen faaliyetler ve bu faaliyetlerin Bursa'daki kurumlara sağladığı katkılar üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Daha sonra 2019 yılı gelir gider tablolarının okunması İbrahim Öztürk tarafından, denetim kurulu denetim raporunun okunması Hayri Tuncer tarafından yapıldı.  2020 yılı bütçesinin ve faaliyetlerinin okunması, görüşülmesi ve onaylanması gerçekleşti. 2020-2022 dönemi Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu'nun belirlenmesi ve KalDer'e yeni katılan üyelere "rozet" takdiminin ardından Genel Kurul sona erdi.

KalDer Bursa Şubesi 2020-2022 dönemi yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Emin Direkçi (Mendirek), Adil Okumuşoğlu (Bosch Bursa), Ahmet Yağcı (Chassis Brakes International), Ali Erman Aytac (Limak Uludağ Elektrik), Alper Pekmezcioğlu (Uray Sigorta), Alper Uysal (Doğu Pres), Armağan Tişli (Aktaş Holding), Esin Berker (ABN Metal), Erol Sapçı (FKT Koltuk), Fatih Fazlı Çığ (Mali Müşavir), Kutlu Şahin (Beyçelik Gestamp-Beyçelik Holding), Mehmet Selam (Akwel), Murat Dündar Akgün (Coca Cola İçecek Bursa), Orçun Sarıca (Tofaş), Selma Çetinkaya Türker (Esperto), Serkan Ürkmez (Borçelik - Borusan Holding), Şirzat Karayel (Continental Contıtech), Tülay Hacıoğlu Şengül (Maysan Mando), Tülin Tezer (Seger), Yalçın Yeşilova (Yeşilova Holding)

Genel Kurulda üyelerin oylarıyla Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine gelen Emin Direkçi yaptığı konuşmada; "Bizlere güvenen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bursa'nın önde gelen firmalarının tecrübeli yöneticileri ile güçlü bir yönetim kadrosu kurduk. En kısa zamanda bir çalıştay düzenleyerek şube faaliyetlerimizi birlikte gözden geçireceğiz. Bu dönemde tüm toplantılarımızı Yönetim ve Denetleme Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştireceğiz. Böylece daha katılımcı ve paylaşımcı bir yönetim süreci oluşturacağız. Üyelerimizin de katılımıyla KalDer Bursa Şubesi'ni geleceğe en iyi şekilde taşıyacağız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.