Hava Durumu

KalDer Sağlıkta Kalite Uzmanlık Grubu'ndan panel

KalDer bünyesinde yer alan Çalışma ve Uzmanlık Grupları, kalite konusunda bilgi birikimini artırmak ve uzmanlığı geliştirmek hedefiyle çalışmalarını sürdürmektedir. Bu kapsamdaki guruplardan KalDer Sağlıkta Kalite Uzmanlık Grubu, "İş Sağlığı ve Güvenliğinde Risk Yönetimi ve Değerlendirmesi" konulu paneli 11 Haziran 2019 Salı günü KalDer Evi'nde gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2019 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2019 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
KalDer Sağlıkta Kalite Uzmanlık Grubu'ndan panel

Konusunda uzman isimlerin yer aldığı panelin açılış konuşmaları KalDer Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay ve KalDer Sağlıkta Kalite Uzmanlık Grubu Lideri Bülend Özbilgin tarafından yapıldı.

Erdal Elbay; "KalDer, iş ve yaşam kalitesi için 30 yıla yakın zamandır ülkemizde çalışmalarını sürdürmektedir. KalDer, kalite kavramını özel sektörün tekelinden çıkarıp kamu kurumlarına cesaret vererek, hızla onları da kalite dünyasına dahil etmiştir. KalDer'in düzenlediği etkinlikler, eğitimler geniş kitlelerce takip edilmektedir. KalDer Bursa olarak biz de 21 yıldır kentimizde üye ve gönüllerimizin desteği ile bu yönde çalışmalar gerçekleştiriyoruz" dedi.

Bülend Özbilgin; "Grubumuz gönüllülük esası ile 2005 yılında kurulmuştur. Sanayi ve toplumda, sağlık çalışmalarında gerekli olan duyarlılık ve bilincin oluşturulmasına katkı sağlamak amacıyla çalışmalarını yürütüyor" diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından panelde konuşmacıların sunumları yer aldı.  Panelde A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Bilirkişi Gülten Yakar 'Risk Yönetimi Ve Değerlendirilmesi' konulu sunumuyla, TOFAŞ İş Yeri Hekimi Dr. Bülent Aslanhan ve TOFAŞ  WCM Sağlık Lideri Dr. Serap Erkula 'İş Yerlerinde Yedi Adımda Dünya Standartlarında Sağlık Organizasyonu' sunumuyla katılımcılarla bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.