Hava Durumu

Kaldı 5 maç!

Adım adım şampiyonluğa koşan Karacabey Belediyespor Yeşilyurt Belediyespor'u 1-0 yenerek en yakın rakibiyle arasındaki farkı 15 puana çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2020 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2020 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kaldı 5 maç!

Ali Şahin

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Karacabey Belediyespor 24. Haftada Yeşilyurt Belediyespor'u konuk etti. Ligin son sırasından kurtulma çabası veren rakibine karşı hata yapmak istemeyen lider Karacabey Belediyspor maça da etkili başladı. Mücadelenin 30. Dakikasında Rasimcan'ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçen Karacabey Belediyespor ilk yarıyı da bu skorla önde kapattı. Maçın 2. Yarısında Özellikle kaleci hasan önemli kurtarışlara imza atarken Yeşilyurt'un atakları sonuç vermedi.

FARK İYİCE AÇILDI

Karacabey karşılaşmayı 1-0 kazanırken puanını da 54'e yükseltti. Gruptaki diğer maçlarda bursa ekibinin en yakın takipçilerinden olan Somaspor ve Nazilli Belediyespor birbirlerine rakip oldukları müsabakadan 0-0 eşitlikle ayrıldı. Nevşehir de Halide Edip Adıvar önünde tekleyince Karacabey Belediyespor en yakın rakibiyle olan puan farkını da 15'e çıkardı. Bu sonuçların ardından temsilcimiz kalan 10 haftada 15 puan topladığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.