Hava Durumu

Kanal D son bir şans vermişti! Dizi için final kararı verildi

Televizyon ekranlarında yaprak dökümü sürüyor. Kanal D'nin son bir şans verdiği dizisi için final kararı verildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2020 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2020 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kanal D son bir şans vermişti! Dizi için final kararı verildi

Yeni sezonda yeni başlayan bazı dizilerin ekran maceraları oldukça kısa oldu. Kanal D'nin yeni dizisi de reytinglerde bir türlü yükselmeyince olanlar oldu. Son bir şans verdiği dizi final yapmaya hazırlanıyor.

Kanal D ekranlarına gelen Yeni Hayat dizisinin adım adım finale gittiği öne sürüldü. 8. bölüm fragmanının yayınlanmasından sonra gözler bir kez daha Yeni Hayat dizisine çevrildi. 

Genel hikayesini Elif Usman'ın yazdığı, yönetmenliğini Başak Soysal ve Cem Özüduru yaptığı Yeni Hayat dizisinin ekranlara vede edeceği magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı. Başrollerini Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk'un paylaştığı dizisinin sözleşmesinin uzatılmamasına karar verildi.

Pandemi nedeniyle yayını aylarca ertelenen dizinin 8. bölüm için alınan final kararı iptal edilmiş, Kanal D gelen yoğun seyirci baskısı nedeniyle diziye bir şans daha vermişti. 

Ancak son haftalarda reytinglerde yaşanan düşüş üzerine kanal 9. bölümde final kararı aldı.

Yeni Hayat dizisinin konusu: Karga Seven Pictures yapımcılığında seyircisine Kanal D ekranlarından merhaba diyen Yeni Hayat dizisinin konusu Adem ve Yasemin'in birbirinin içine geçen hayatlarıdır. Özel Kuvvetlerdeki görevinden ayrılan Yüzbaşı Adem karşısına çıkan bir iş fırsatını kabul eder ve bütün hayatı bir anda alt üst olur. 

Çünkü Adem karısı Nevin ve küçük kızı Ece'yle birlikte sakin, huzurlu bir hayat sürerken; yeni işi yeni hayatının kapılarını da aralar. Adem'in yeni işindeki görevi zengin ve güçlü bir iş adamı olan Timur'un genç eşi Yasemin'in hayatını korumaktır. 

Eski bir bordo bereli olan Adem için verilen görev basit bir iştir. Ancak Adem ve Yasemin'in yakınlaşmaları işleri kördüğüme çevirir. Adem karısı Nevin'e ihanet etmemek için mücadele verirken bir yandan da Yasemin'in aşkın karşı koymaya çalışır. 

İkilinin aşkının önündeki en büyük engel ise acımasızlığıyla ün salan Tümur'dur. Nevin ve Timur ihanetin gölgesinde neler yapabileceğini yeniden keşfederken; Adem ve Yasemin'de aşkın zorlu sınavını geçmeye çalışır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.