Hava Durumu

'Kaplanlar' gecesi! Ceza ve Emre Kaya Bursa'yı salladı...

Yeni isim ve yenilikçi eğitim anlayışı ile 2019 yılında çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kaplan Okulları, 29 Kasım'da TOFAŞ Spor Salonu'nda düzenlediği Ceza ve Emre Kaya konseriyle Bursa'yı salladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2019 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2019 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Kaplanlar' gecesi! Ceza ve Emre Kaya Bursa'yı salladı...

Tecrübeli eğitim kadrosu ile Bursa'da eğitim faaliyetlerine 10 yılı aşkın süredir devam eden Kaplan Okulları, veli ve öğrencilerine özel olarak düzenlediği dev konser ile davetlilere müzik ziyafeti yaşattı.

10 BİN KATILIM!

Big Boy'un sunumuyla başlayan konser, öğretmenlerin eşsiz korosu ve Dj Muratt Mat performansıyla devam etti.

Daha sonra Pop müziğinin genç yeteneklerinden Emre Kaya muhteşem şarkılarıyla 10 bin kişiye unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.

"KAPLAN"LAR CEZA İLE COŞTU

Türkiye'de Rap müziğinin önde gelen sanatçısı Ceza ise davetlileri coşturdu. Ceza'nın eğlenceli şarkılarına eşlik eden "Kaplan"lar, gecenin ve müziğin keyfini doyasıya çıkarırken, velilerden ve öğrencilerden oluşan katılım sayısı Bursa için de bir "ilk"e imza attı.

DEVAMI GELECEK

Adını kaplanın gücü, aklı, zekâsı, esnekliği, uyumu ve asaletinden alan okul, geçtiğimiz günlerde de Endülüs Park AVM'de düzenlenen "En Büyük Anne - Çocuk Festivali"ne ana sponsor olarak dikkatleri üzerine toplamıştı. Sıradanlığı bir kenara bırakan ve yenilikçi fikirlerin peşinden koşan Kaplan Okulları Kurucusu Hakan Taş, "Bizler hem akademik açıdan hem sosyo-kültürel açıdan "Kaplan"larımızı en iyi şekilde yetiştirmek için çalışıyoruz. Velilerimizin emekleri, öğretmenlerimizin emekleri, öğrencilerimizin emekleri bir bütün olarak okulumuzu başarıya taşıyor. Tüm emeklerin karşılığında biz bir aile oluyoruz. Ailemizle beraber eğleniyor, beraber zorlu yolları geçiyor, beraber unutulmaz anları yaşıyoruz. İnanıyoruz ki; velilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz Kaplan Okulları çatısı altında olduğu sürece bu unutulmaz anların devamı gelecek!" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.