Hava Durumu

Kaptan nihayet dönüyor! TOFAŞ'ta eksik kalmadı...

Kaptan Mejia'nın da takıma katılmasıyla eksiği kalmayan TOFAŞ yarın BSL'nin 3. Maçında Gaziantep Basketbol'a konuk olacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2019 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2019 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kaptan nihayet dönüyor! TOFAŞ'ta eksik kalmadı...

Ali ŞAHİN

Basketbol Süper Ligi'nde 3. hafta heyecanı yaşanırken, TOFAŞ ligde yarın Gaziantep Basketbol'a konuk olacak. Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda oynanacak maç saat 15.15'te başlayacak. Tivibu Spor 2'den canlı olarak ekranlara gelecek yayınlanacak mücadeleyi Mehmet Karabilecen, Ozan Çakar, Polat Parlak hakem üçlüsü yönetecek.

MEJİA KADRODA

Sezona Bursaspor yenilgisiyle başlayan, ardından evinde Sigortam.net İTÜ'yü farklı mağlup eden Mavi Yeşilliler, Gaziantep deplasmanında da kazanarak EuroCup'taki Umana Reyer deplasmanı öncesi moral depolamaya çalışacak. Ayrıca Bursa ekibi, kaptan Sammy Mejia'nın da takıma katılmasıyla bu sezon ilk kez tam kadro parkede olacak.

13. RANDEVU

TOFAŞ ile Gaziantep Basketbol ligde yarınki mücadeleyle birlikte 13. kez kozlarını paylaşacak. Taraflar arasında daha önce oynanan 12 maçta Mavi Yeşilliler, 8 galibiyet 4 mağlubiyet aldı. İki takım son olarak yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bursa'da oynanan Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası'nda karşı karşıya gelmiş ve TOFAŞ Basketbol Takımı mücadeleden 93-67 galip ayrılmıştı.

FENER'E YENİLDİ

Mavi Yeşilliler hafta içerisinde oynadığı partizan maçına çok iyi başlasa da 2 yarıda taraftar baskısını kaldıramayınca parkeden mağlup ayrılmış ve çıktığı 4. resmi maçta 2. yenilgisini yaşamıştı. Gaziantep Basketbol ise bu sezon BSL'nin açılış haftasında Afyon Belediye'yi yenerken geçen hafta da Fenerbahçe Beko deplasmanında kaybetmişti. Ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Gaziantep ekibi ilk Avrupa sınavına da 15 Ekim'de çıkacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.