Hava Durumu

Karacabey'de vatandaşa önemli bir hizmet daha!

Karacabey Belediyesi, Canbalı Deresi'nden akan ve Kültürpark'ın içerisinde bulunan bataklığın ıslah edilmesi için kolları sıvadı.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2017 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2017 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Karacabey'de vatandaşa önemli bir hizmet daha!

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, DSİ 12. Şube Müdürü Çağatay Ünlü ile azmağın bulunduğu yere giderek incelemelerde bulundu. Canbalı Deresi'nden akarcaya temiz su vererek temiz suyun dolaşımıyla buradaki su birikintisinin temizlenmesi hedefleniyor.

Başkan Ali Özkan, " Karacabey'imizin tabiî güzelliklerimizi keşfetmeye devam ediyoruz. Bunun yanı sıra yanlış giden bir şeyler olduğunda da müdahale etmeye çalışıyoruz. Bu da vatandaşlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda ortaya çıkıyor. 190 dekarlık bir alanda bulunan Kültürpark'ımız bütün vatandaşlarımıza hizmet vermekte. Bu parkımızın çevresinde dolaşan akarsuyumuz var. Vatandaşımız bizden talepte bulundu. Yakınımızda Canbalı deremiz var. Buradan akan temiz suyun buradan geçirilmesini istedi. Burada bulunan kirli suyu temiz suya çevirdiğimizde güzel bir tablo ortaya çıkacak. Bu park yediden yetmişe herkese hizmet ediyor. Balığıyla, kuşuyla her türlü canlının yaşadığı, gelen insanların için ferahladığı bir suyu Karacabeyli hemşerilerimizle buluşturacağız" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.