Hava Durumu

Karadeniz'de terörist avı!

Doğu Karadeniz kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon hız kazandı. Örgütün kuruluş yıldönümü olan 27 Kasım öncesi veya sonrası tüm yurtta eylem ve gösterilere yönelik tedbirlerini artıran Mehmetçik, bölgedeki teröristleri çembere aldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2017 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2017 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Karadeniz'de terörist avı!

Giresun'un Yağlıdere ilçesi kırsalında kaçan PKK'lı teröristlerin yakalanması için başlatılan operasyon sürüyor. Bölgeyi çembere alan Mehmetçik, bölücü terör örgütü mensuplarını sıkıştırdı.  Yağlıdere'ye bağlı Suludüz Yaylası'ndaki bir evden önceki hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine zırhlı araçlarla bölgeye ulaşan askerler ile PKK'lı bir grup terörist arasında dün çatışma çıktı. Çatışma sırasında kaçan teröristlerin yakalanması için başlatılan operasyonlarda terörist gruba ait olduğu değerlendirilen 3 sırt çantası ile 1 Kalaşnikof tüfek ve çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirildi. Çantalarda ayakkabı, ekmek, kuru gıda, yatak, mont, telsiz ile diğer yaşam malzemeleri bulundu. Dedektör köpeklerle birlikte kapsamlı operasyon yürüten güvenlik güçleri yoğun karın bulunduğu bölgede teröristlerin izini sürüyor.

YARDIM ETMİŞLER!

Teröristlerle sağlanan sıcak temas, terör örgütüne yardım ve yataklık suçundan tutuklanan ailenin kaldığı yaylada gerçekleştiği bilgisine ulaşıldı. Dereli İlçesi Kulakkaya Yaylası'nda yakalanan PKK'lı terörist 'Aram' kod adlı Mustafa Tolucan'ın ifadesi doğrultusunda, Yağlıdere ilçesi Yeşilpınar köyü Susuz mevkii Karadağ obasında yaşayan B.K. ve eşi G.K.'nin terör örgütüne yardım ve yataklık yaparak erzak temin ettikleri tespit edilmiş, şüpheli çift, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.