Hava Durumu

Karısı tarafından bıçaklanan adam haber için başlık verdi: 'Yaz gazeteci...'

Antalya'da karısı tarafından kalçasından bıçaklandığını iddia eden adam, kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Yaz gazeteci, karısı tarafından bıçaklanan erkek mağdur" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2019 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2019 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Karısı tarafından bıçaklanan adam haber için başlık verdi: 'Yaz gazeteci...'

Kepez ilçesi Yenidoğan mahallesinde oturan 2 çocuk sahibi S.T. ve K.T. evlerinde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesinin ardından S.T., kalçasından bıçaklandığı iddiasıyla polisi aradı.

İhbarın ardından eve gelen polis, her iki tarafı da dışarı çıkardı. Ekipler, K.T.'nın ifadesine başvurdu. Bu sırada kalçasından bıçaklandığını ileri süren S.T. apartman bahçesinde beklerken, K.T. de eşinin kendisini bıçakladığını öne sürdü.

K.T., olaya şahit olduğu öne sürülen küçük yaştaki oğluyla birlikte ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Karısına öfkeli olan S.T., ifade için polis merkezine götürülürken gazetecilere, "Yaz gazeteci, karısı tarafından bıçaklanan erkek mağdur" dedi.

Evde inceleme yapan polis, suç aleti olduğu ileri sürülen bıçağa el koydu. Hafif yaralı olan S.T. ise polis otosuna bindirilerek önce hastaneye ardından ifade için polis merkezine götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.