Hava Durumu

Kartal'a şansımız tutmuyor

Lig'de zor günler geçiren Bursaspor, pazartesi günü konuk edeceği Beşiktaş'ı en son 2013 yılında 3-0'la geçerken sonrami 7 karşılaşmada gülemedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2017 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2017 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kartal'a şansımız tutmuyor

Ali ŞAHİN

Spor Toto Süper Lig'in 30 haftalık bölümünü 35 puanla 14. Sırada geçen ve son 3 maçta yediği 16 golle dikkat çeken Bursaspor kötü gidişata Beşiktaş önünde son vermek istiyor. Yeşil Beyazlılar'ın çıkış maçı olarak gördüğü mücadelede Siyah Beyazlılar'da şampiyonluk yolunda yara almamak için sahaya çıkacak. Yeşil Beyazlı camia bütün mesaisini zorlu 90 dakika için harcarken iki takım arasındaki son maçlar Beşiktaş lehine bir tablo çiziyor.

EN SON 2013'TE

Son dönemde yaşanan zor dönemden çıkmak için bu mücadeleyi fırsat gören Yeşil Beyazlı takımın son yıllarda Beşiktaş'a karşı şansı tutmuyor. Bursaspor, Beşiktaş'ı en son 8 Nisan 2013'te Hikmet Karaman yönetiminde 3-0'lık skorla mağlup etmeyi başarmıştı. 2012-2013 sezonunun ikinci yarısında Bursa'da oynanan maçta Timsah'a galibiyeti getiren golleri Pinto, Batalla ve Ferhat Kiraz atmıştı.

7 MAÇTIR YENİLİYOR

Bursaspor o süreçten sonra oynadığı 7 karşılaşmayı da kaybetti. 2013-2014 sezonunda Bursa'da 3-0, İstanbul'da 1-0 kaybeden Yeşil Beyazlılar, bir sonraki sezon rakibine dış sahada 1-0, evinde ise 3-2 yenilmişti. Gecen sezon rakibine Atatürk Stadı'nda son dakikalarda yediği golle 1-0 mağlup olan Bursaspor, Vodafone Arena'nın açılış maçında ise 3-2'lik skorla Beşiktaş'a boyun eğmişti.

İLK YARIDA CENK SIRTLADI

Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı ise Beşiktaş, 2-1 kazanmıştı. Vodafone Arena'da oynanan mücadelede Beşiktaş Cenk Tosun'un 20 ve 6. Dakikalarda attığı penaltı golleriyle 2-0 öne geçmiş, Emre Taşdemir'in son dakikadaki golü Timsah'ın puan alması için yetmemişti. Mücadelenin sonunda yaşanan hain terör saldırısında çok sayıda şehit vermiştik.

ÖRNEK'E LİSANS ÇIKMADI

Mücadelede uzun süre sonra Beşiktaş taraftarı da tribünde yerini alacak. Bu sezon kaldırılan deplasman yasağı ile Siyah Beyazlılar'ın da izleyebileceği maçta yoğun güvenlik önlemleri alınacak. Maçta çevre illerden gelecek bin çevik kuvvetle birlikte toplam 3 bin polis görev yapacak. Öte yandan Bursaspor'da takımın başına getirilen Adnan Örnek'e teknik direktör lisansı çıkartılmadı. Örnek, maçlara altyapı sorumlusu olarak geçici izin ve lisansla çıkıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.