Hava Durumu

'Kemal'i kurban edecekler, yazık'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hakkında yurt dışı hesap iddiasını gündeme getiren CHP lideri Kılıçdaroğlu için "Birileri bu zatı fena halde tongaya düşürmüş. Sanıyorum CHP'de hiçbir zaman bitmeyen adamın ayağını kaydırma oyununa bu defa Kemal'in kendisini kurban edecekler, yazık" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2017 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2017 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Kemal'i kurban edecekler, yazık'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kars 6. Olağan İl Kongresi'nde partililere hitap etti. Konuşmasında ABD'deki Rıza Sarraf'ın tanık olduğu Atilla davasına değinen Erdoğan, "Birileri Amerika'ya gider birileri batının değişik ülkelerine gider ama bu ülke sahiplerine kalır. Kimisi Hans'ın kulu kölesi oluyor, kimisi George'un kulu kölesi oluyor, kimisi kurulan sahte mahkemelerde yargılanmak suretiyle güya benim ülkemi yargılamaya kalkıyor. Boşuna uğraşmayın. Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan şüphemiz olsun. Öyle sanal oluşturulan mahkemelerle, o Feto denilen alçağın uydurma temsilcileriyle kurulan mahkemeler asla benim ülkemi mahkum edemez" dedi.

TONGAYA DÜŞÜRMÜŞLER

Erdoğan CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Yurt dışına para gönderdi' iddiasına ilişkin de konuştu. Erdoğan, "Benim bu zatı dinleyerek heba edecek vaktim olmadığı için kulağıma biraz geç ulaştı. "Benim çocuklarım yurt dışında hiçbir yere para göndermedi" dedim. Belge dedikleri kağıdı gördükten sonra anladık ki birileri bunu tongaya düşürmüş. Sanıyorum CHP'de hiçbir zaman bitmeyen ve bu gidişle bitmeyecek olan adam harcama, adamın ayağını kaydırma oyununa bu defa Kemal'in kendisini kurban edecekler, yazık" diye konuştu.

ÇORUM İLE ÇORLU'YU KARIŞTIRIYOR

"Vaktinizi böyle çirkin iftiralarla israf etmekten dolayı özür diliyorum" diyen Erdoğan, "Bu şahıs geçen haftaki grup konuşmasında bazı iddialara atıfta bulundu. "Çorum'da 17 Kasım'da bir konuşma yaptım" dedi, böyle bir konuşma bulunamadı. Beyfendi, 17 Kasım'da Çorum'a gitmemiş, Tekirdağ'a gitmiş. Demek Çorlu ile Çorum'u karıştırdı. Kendince siyasi hayatının en önemli açıklamasını yapıyor. Ama Çorum'la Çorlu'yu ayıracak durumda değil" ifadelerini kullandı.

YA İSPATLAYACAKSIN YA DA...

Kılıçdaroğlu'na iddiasını ispatlaması yönünde çağrı yapan Erdoğan, "İddianı ya ispatlayacaksın ya da bedelini ödeyeceksin. Şimdi de Suriyeliler için harcanan parayı kafaya takmış. Sen ne anlarsın muhacirden, ne anlarsın ensardan ya. Suriyelilere harcadığımız parayı çık ispatla diyor. Ya sen kimsin ki ispatlayacağız ya.  Tazminat davalardan kazandıklarımızla inşallah hanımlar için bir konaklama yurdu ve evi yapacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.