Hava Durumu

Kenan Doğulu Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi

Kenan Kenan Doğulu WWF Türkiye iş birliğiyle seslendirdiği, konserin başlangıcı ve ikinci yarısında gösterilen filmlerle, dengesi bozulan doğaya ve tek kullanımlık plastiklerin dünyamıza verdiği zarara da dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2018 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2018 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kenan Doğulu Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi

Hayranlarının hınca hınç doldurduğu konserde ünlü akını yaşandı. Konserde 30'u aşkın şarkı seslendiren Doğulu'yu dinlemeye gelenler arasında İrem Sak, Beyza Şekerci - Engin Hepileri, Nilgün Belgün, Duygu - Uğurhan Akdeniz, Buse Varol, Tuvana Türkay gibi isimler yer aldı.

Kenan Doğulu, geçtiğimiz günlerde çıkardığı ve kısa sürede müzik listelerinde zirveye ulaşan Vay Be albümündeki şarkılarını Harbiye'de ilk kez canlı olarak seslendirdi. Doğulu, albümdeki Issız Ada, Boş Sayfa, Vay Be, Yosun, Boğazımdan Geçmiyor, Dansa Kaldır, Yapma şarkılarıyla Harbiye'nin büyülü atmosferinde herkesi dans ettirdi. Doğulu hayranları gece boyunca tüm şarkılara eşlik ederek bir an olsun yerine oturmadı.

Her konserinde konuklarına sürprizler yaşatan Doğulu, sahnesinde yine bir ilke imza attı. Kenan Doğulu'nun muhteşem performansına eşlik eden, Türkiye'de ilk kez bir konserde uygulanan, show direktörlüğü Uğurhan Akdeniz tarafından yapılan kinetik ışık ve lazer şovu; renk efektleri ve ışık oyunlarıyla adeta görsel bir şölene dönüştü.

Kenan Doğulu WWF Türkiye iş birliğiyle seslendirdiği, konserin başlangıcı ve ikinci yarısında gösterilen filmlerle dengesi bozulan doğaya ve tek kullanımlık plastiklerin dünyamıza verdiği zarara da dikkat çekti. Konserin son şarkısı Issız Ada'yı seslendirirken WWF Türkiye'nin maskotu panda sahneye çıkarak sanatçıya desteği için teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.