Hava Durumu

Kılıçdaroğlu AK Parti seçmenine çağrı yaptı: 'Bunların bir derse ihtiyacı var'

Partisinin grup toplantısında AK Parti seçmenine seslenen CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Tek başımıza iktidar yapın dediler, oy verdin. Şimdi sıra ders vermeye geldi. Bunların bir derse ihtiyacı var, bunu verecek olanlar da bu ülkenin insanları..." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2018 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2018 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kılıçdaroğlu AK Parti seçmenine çağrı yaptı: 'Bunların bir derse ihtiyacı var'


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu, çarpıcı mesajlar verdi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

"AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'a sesleniyorum, Berat Albayrak'a sesleniyorum. Eğer Türkiye Cumhuriyeti devletine karşı bir ülkenin başkentinde o ülkeye karşı operasyon düzenleniyorsa, o ülkeyi açıklamak sizin görevinizdir, açıklamazsanız yalan söylüyorsunuz.

İLAÇ SIKINTISI BAŞLADI

Bazı ameliyatlar zorunlu olmadıkça yapılamıyor, ilaç sıkıntısı başladı. Ülke tarihinde bir ağrı kesicinin temininde sıkıntı yaşanıyor. Olası bir salgını önleyecek grip aşısı bulunmuyor. Kim yönetiyor bu ülkeyi?  İlaç ateş pahası ama mutfakta da yangın var. Her şey ateş pahası. Biz Türkiye'yi krizden çıkarmak için 13 madde sunduk. Kapasite var, iyi yönetilirse bu kapasite sonuç verir."

DÜŞÜNEN VAR MI?

Sarayda kira var mı yok, ulaşım parası yok, emeklilikte yaşa takılma, pahalı mazot ilaç, enflasyon derdi zinhar yok. Şimdi beyefendi diyor ki maaşım az, zam yapacağım. 59 bin lira, yetmiyor bir de yüzde 26 zam yapacağım diyorsun. Peki ayda 1600 lira parayla bu işçi nasıl geçinecek, bunu düşünen var mı?

SEVGİLİ ERDOĞAN...

"Geçen gün bir TV programına katılmıştım, orada Tekirdağ ile Muğla'nın ismini değiştirmişim. Yani Tekirdağ'da yapılanı Muğla Büyükşehir yaptı demişim. Erdoğan bunu fırsat bilip hemen "Vay efendim işte sorduk işte böyle bir şey yok" demiş. Bunu soracağına sevgili Erdoğan, sorsaydın "CHP'nin büyükşehir belediyelerinden hangisi yapmış?" belki o yanlış olabilir de hangisi yapmış olabilir? Tekirdağ belediyemiz bütün ilçelere okul yaptı, bütün meraları ıslah etti. Sen 16 yılda okul yapamadın, hala çifte eğitim var. Sabahçı öğlenci eğitim. Biz dedik yol yapamadın, ver bize biz yol yapacağız. dedik. Kültür merkezi yapamadın, ver bize kültür merkezi yapacağız dedik."

AK PARTİ'YE OY VERENLERE SESLENDİ

 AK Parti'ye oy veren kardeşlerime 4. kez sesleniyorum, tek başımıza iktidar yapın dediler, oy verdin. Aldığımız vergiler yetmiyor, SEKA'yı, Etibank'ı, Sümerbank'ı, Telekom'ı satacağız dediler, yani cumhuriyetin kurduğu ne varsa satacağız dediler, gittin yine oy verdin, güzel. 15 Temmuz şehitlerine yardım yapmamız lazım dediler, koşa koşa vatandaş gitti hep beraber 309 milyon lira para verdiniz. Yetmedi, Başbakanlık kaldırılsın, Anayasa'nın değiştirilmesi lazım, tek adam olması lazım, benim dışımda kimse ülkeyi yönetemez dedi, gittin oy verdin. Neticede ne dedilerse verdin, ders vermedin. Şimdi sıra ders vermeye geldi. Bunların bir derse ihtiyacı var, bunu verecek olanlar da bu ülkenin insanları..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.