Hava Durumu

Kılıçdaroğlu, Bursa'da önünü kesen vatandaşa böyle yanıt verdi: 'Kim yapıyorsa Allah belasını versin'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'da şehit Jandarma Uzman Çavuş Sinan Yaylı'nın ailesini ziyaret etti. Çıkışta bir vatandaşın, "Teröre destek veriyorsunuz" tepkisiyle karşılaşan Kılıçdaroğlu, "Kim terör örgütüne destek veriyorsa Allah belasını versin" şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2019 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2019 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kılıçdaroğlu, Bursa'da önünü kesen vatandaşa böyle yanıt verdi: 'Kim yapıyorsa Allah belasını versin'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 2016 yılında Mardin'in Savur ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Sinan Yaylı'nın ailesinin yaşadığı merkez Osmangazi ilçesi Molla Fenari Mahallesi'ndeki eve geldi.

Şehidin babası Ahmet ve annesi Hacer Yaylı ile görüşen Kılıçdaroğlu, basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından evden ayrıldı.

Şehit ailesinin evinden ayrıldıktan sonra, kahvede kalabalığı gören Kılıçdaroğlu, içeri girip çay içti. Ayrıldığı sırada önüne geçen bir vatandaş, "HPD'yi destekliyor, teröre destek veriyorsunuz" diye tepki gösterdi. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu, "Asla böyle bir şey yapmıyoruz" diye karşılık verdi. Vatandaş da, "Nasıl yapmıyorsunuz? Bursa'da mevcut üyelerinizin arasında HDP'liler var" dedi. 

ALLAH BELASINI VERSİN

Kılıçdaroğlu ise, "Şunu gayet rahat, net bir şekilde söyleyeyim; kim terör örgütüne destek veriyorsa Allah belasını versin. Kim bu iftiraları yapıyorsa Allah onun da belasını versin. Gayet açık ve net. Ben partimin genel başkanı olarak söylüyorum. Kim terör örgütlerine destek veriyorsa Allah belasını versin. Bakın biz bu Türkiye'nin geleceği için mücadele eden bir partiyiz. Vatanımıza, bayrağımıza herkese bağlıyız. Asla böyle bir şey yok" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.