Hava Durumu

Kılıçdaroğlu Bursa'ya geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa'daki ilçe kongre takvimi belirlendi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'da düzenlenecek kongreler öncesinde 2 Kasım tarihinde Bursa'ya gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2017 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2017 10:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kılıçdaroğlu Bursa'ya geliyor

26 Kasım'da Gürsu'da başlayacak olan ilçe kongreleri 1 Aralık'ta Büyükorhan, 2 Aralık'ta Mudanya kongreleri yapılacak. Gemlik, Yıldırım, İnegöl kongreleri ise 3 Aralık'ta yapılacak. Ardından 5 Aralıkta Orhaneli ve Yenişehir, 7 Aralıkta Mustafakemalpaşa, 8 Aralık'ta Keles, 9 Aralık'ta ise Karacabey ilçe kongreleri düzenlenecek. Osmangazi ilçe kongresi 10 Aralık'ta yapılırken, 16 Aralık'ta ise İznik'te yapılacak. CHP'nin Bursa'daki kongre takibi 17 Aralık 2017'de Nilüfer, Harmancık, Kestel ve Orhangazi'de düzenlenecek kongrelerle tamamlanacak.

KILIÇDAROĞLU BURSA'DA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'daki düzenlenecek kongreler öncesinde 2 Kasım 2017 tarihinde Bursa'ya gelecek. İnegöl ve Orhaneli'deki çeşitli etkinliklere katılması planlanan Kılıçdaroğlu'nun, muhtarlar, kanaat önderleri ve oda temsilcileriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunması bekleniyor. Genel başkan aynı gün Bursa'dan ayrılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.