Hava Durumu

Kılıçdaroğlu Bursa'ya geliyor

Bursa'da hayata geçirilecek olan projeler CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı törenle hayata geçirilecek.11 Kasım Cumartesi Bursa'ya gelecek olan Kılıçdaroğlu akşam saatlerinde partilileriyle de buluşacak

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2017 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2017 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kılıçdaroğlu Bursa'ya geliyor

CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu hafta sonu Bursa'ya gelecek.11 Kasım Cumartesi günü Nilüfer ve Mudanyalı muhtarlarla 10.30'da bir araya gelecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 13.00'de Nilüfer Belediyesi'nin hayata geçirdiği projelerin açılışını yapacak. Ardından saat 14.00'te Mudanya Belediyesi'ni ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu, burada Başkan Hayri Türkyılmaz ile bir araya gelecek.

BİRÇOK PROJENİN AÇILIŞINI YAPACAK

Kılıçdaroğlu, ziyaretin ardından toplu açılışlar gerçekleştirecek. Bademli Mahallesi'nde Zübeyde Ana Çocuk Akademisi'nin temeli ile birlikte yapımı tamamlanan Cumhuriyet Parkı'nın yanı sıra Atatürk Parkı, Tekel Parkı, Arnavutköy Yat Limanı, Taş Mektep Restorasyonu, Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi, Yeni Mahalle Kültür ve Sanat Merkezi, halı ve basket sahaları, Atatürk Çeşmesi, Siteler Parkı, Güzelyalı Mini Çarşılar projelerinin temel atma ve açılışları toplu olarak gerçekleştirilecek.

Saat 16.00'da Bursa Akademik Odalar Birliği'nde düzenlenecek Tarım Çalıştayı'na katılması beklenen Kılıçdaroğlu, saat 19.00'da örgüt yemeğinde partililerle bir araya gelecek.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.