Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'na karşı isyan çağrısı yapmıştı! Erol hakkında flaş karar...

CHP'nin 41 yıl sonra Elazığ'dan çıkartmayı başardığı ilk vekil olan ve seçimlerdeki başarısızlık nedeniyle Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağıran Gürsel Erol ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2018 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2018 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kılıçdaroğlu'na karşı isyan çağrısı yapmıştı! Erol hakkında flaş karar...

CHP'den Elazığ milletvekili seçilen Gürsel Erol, Parti Meclisi toplantısında alınan kararla, kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi. Kararın oybirliği ile alındığı belirtildi.

Erol, 24 Haziran seçimlerinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı yapmıştı. Erol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, partisinin, seçimlerdeki başarısızlığının genel merkez yönetiminin anlayışından kaynaklandığını savunarak, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Mevcut Genel Merkez Yönetimini sıfat ve unvanları ne olursa olsun bu mağlubiyetin sorumlusu olarak görüyorum ve derhal istifaya davet ediyorum. Bu çağrımı genel merkez tarafından belirlenen, garanti seçim bölgesinden gelen bir milletvekili olarak değil, Tunceli ve Elazığ'da seçim kazanmış, partinin ilkeleri ve etik değerleriyle siyaset yapan fedakar bir milletvekili olarak yapıyorum. Partimizin koltuk adamlarına değil, ülkenin yönetimi ile ilgili iddia taşıyan dava adamlarına ihtiyacı vardır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.