Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'ndan adaylık açıklaması!

Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili soruya yanıt veren CHP lideri "Önümüzdeki günlerde PM'yi toplayacağız. Adayımızı belirleyeceğiz. Parti liderleriyle görüşüp bir karar alacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2018 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2018 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kılıçdaroğlu'ndan adaylık açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, erken seçim ve Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili değerlendirme yaptı. "Hepimiz haziran için mücadele edeceğiz. Haziranda söz veriyorum bu ülkeye huzur gelecek. Demokrasiyi getireceğiz. Bu ülkenin gerilimden acılar çektiğini biliyoruz" diyen CHP lideri,  Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili soruya, "Önümüzdeki günlerde PM'yi toplayacağız. Adayımızı belirleyeceğiz. Parti liderleriyle görüşüp bir karar alacağız" yanıtını verdi. Kılıçdaroğlu, tek adam rejimine karşı olduğunu söyledi.

CHP İTTİFAK YAPACAK MI?

CHP'nin ittifak yapıp yapmayacağına ilişkin olarak CHP lideri, "Diğer parti liderleriyle görüşüp o çerçevede bir karar alacağız" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU İSMİ ÖNE ÇIKIYOR

CHP'de cumhurbaşkanı adaylığı için de kamuoyu yoklamaları ve anketler yaptırılıyor. Bu anketlerde ise ağırlıklı olarak Kemal Kılıçdaroğlu isminin öne çıktığı öğrenildi. Parti yönetiminin de başka bir isim yerine Kılıçdaroğlu'nun adaylığından yana olduğu biliniyor. Nitekim bu görüşünü defalarca dile getiren CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, bugün de bir televizyon programında bu soruya, "Bana göre CHP içinde en büyük aday Kemal Kılıçdaroğlu'dur." yanıtını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.