Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'nin erken seçim açıklamasına ilk yorum!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısına ilişkin, "Seçim diyorlar ya olacak inşallah ve bunları göndereceğiz. Vatandaş gönderecek, bıktık artık. Artık bunlar devleti yönetemiyorlar" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2018 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2018 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'nin erken seçim açıklamasına ilk yorum!

Grup konuşmasına CHP'li belediyelerinin yaptığı hizmetleri anlatarak başlayan Kılıçdaroğlu "Geçen hafta Konya, Hatay ve İzmir'i ziyaret ettim. Konya'da belediye başkanlarımızın toplantısına katıldım. Size oy veren vermeyen herkesi kucaklayacaksın, ayrımcılık yapmayacaksın dedim. Vatandaştan vergi topluyorsunuz, siz de hizmet veriyorsunuz. Belde halkına neye ne kadar gitti anlatacaksınız. Halka hesap vermek, hakka hesap vermek gibidir" dedi. Şimdi seçim atmosferine girdik diyen Kılıçdaroğlu, "Sandık geliyor sandıkta dersini vereceksin. Sizi yine kandırmaya çalışacaklar. Cehenneme giden yoldaki taşlar iyi niyet taşları ile doludur. Sözlerinde durmadılarsa demokraside haklarını vereceksiniz" ifadelerini kullandı.

VATANDAŞ BIKTI ARTIK

Seçim diyorlar ya olacak inşallah" diyen Kılıçdaroğlu, "Vatandaş bıktı artık, gönderecek bunları inşallah. Bu devleti kim yönetiyor, dış güçler yönetiyorsa senin fonksiyonun ne? Badem sütü içmek mi? Onların sözcüsü konuştu seçim yapalım diye. Vatandaş bizi göndersin diyorlar. Ben yönetemiyorum diyorlar artık. Bunu itiraf ediyorlar" dedi.

'SEN SULUKULE'YE İHANET ETTİN'

Kılıçdaroğlu, Romanlarla görüşmesiyle ilgili şunları söyledi:

"O zat sizi ayağına çağırıyor, ben ayağınıza geldim dedi. Bu zat celalenmiş. 'Bay Kemal' diyor, buyur Bay Recep. Bay Recep diyor ki, ben sizin içinizden çıktım. Nereden çıktığını bilmiyorum ama bir şey biliyorum. Sen Sulukule'ye ihanet ettin. Bu geldi, buralar çok değerlendi, sürün bunları dedi. Aralarından çıktıklarını sürdü. Şimdi de ahkam kesiyor, ben aranızdan çıktım diye. Eski filmlerdeki gibi içinden çıktığı mahalleye lüks arabayla gelir. Ama unutma her filmin Tarık Akan'ı, Kadir İnanır'ı, Yılmaz Güney'i vardır."

'BUNLAR DIŞ GÜÇLERİN DEĞİL, SENİN OYUNUN'

Ekonominin iyi yönetilmediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Bunu dış güçler yapıyor diyor. Seni neden kandırıyorlar kardeşim? Dış güçler sana mazota günde 2 zam mı yap diyor? Büyük ihaleleri dış güçler mi diyor sana dolarla yap diye? Etleri ithal et diye dış güçler mi söyledi kardeşim. CHP dese, ihaleyi CHP yapmıyor. Diyor ki, dış güçler yaptı. Yok kardeşim bunlar dış güçlerin değil, senin oyunun. Dış güçler mi söyledi, Süleyman Şah Tübesi'ni topraklarından kaçır diye? Bir de diyor ben milliyetçiyim, batsın senin milliyetçiliğin ya" ifadelerini kullandı.

'MAVİ MARMARA ELEŞTİRİSİ

Sabah onun yanında, öğleden sonra başkasının yanında. Dışişlerini, diplomatları tamamen devre dışı bırakmışlar. Ortadoğu bataklığına Türkiye'yi sokma dedik. Soktular. Emeviye'de namaz kılacağım dediler. Süleyman Şah'ı kaçırdın. Askeri üniforma giymiş. Sen yapsan yapsan uyduruk bir üniforma yaptırır, giyer, sınıra gider fotoğraf çektirirsin. ABD, İngiltere, Fransa Miraç gecesi Suriye'yi bombaladı. Kimyasal silah kullananın tespit edilmesi lazım. BM bir heyet gönderir bakar, kimyasal silah kullanılmış mı kullanılmamış mı? Böyle bir tespit yok, iddia üzerine bombaladılar. Ben o sabah yanlıştır dedim. Bir iddia üzerine insanların üzerine bomba atamazsınız, bombalanan kim? Araplar, Ezidiler, Kürtler. Bizim akrabalarımız. Ortak tarihimiz var. Ben bunları doğru bulmadığımı ifade ettim. Aynısı Saddam için yaptılar, kimyasal silah çıkmadı. Almanya dikkatle izledi ve sürecin dışında kaldı. Erdoğan, operasyonu doğru buluyorum diyor. Sabaha kadar uykusuz kalmış, operasyonu takip etmiş. Egemen güçlerden yana tavrını koydu. Taraflara bir bakın dedim, taraflardan biri Allah Allah diye saldırarak diğerini öldürüyor, diğeri de aynı şekilde. Birbirlerini öldürenler Müslümanlar. Diğer güçler silah satıyor, keyifleri yerinde. İran, Suriye, Irak, İran bir araya gelse sorunları çözer. Ama Erdoğan tam tersini yapıyor. Masum insanların ölmesine bombalayın denmez arkadaşlar. Bunların bir de kuruluşları var İHH diye, onlar da daha çok bombalasaydılar diyor. İnsaf arkadaşlar ya. Mavi Marmara'da ölülerine bile sahip çıkmadılar bunlar. Bunlar da paracı, iradelerini satabiliyorlar. Ne demek daha fazla füze atılmalıydı? Bir de kendini Müslüman kabul ediyorsunuz? Nasıl Müslüman kabul ediyorsunuz kendinizi?"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.