Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'nun sözlerine övgü: 'Duyduğum en güzel cümlelerden...'

Aralık ayı içinde yeni partiyi kurması beklenen Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Avrasya Sanayi ve İş Adamları Derneği Genel Kuruluna katıldı. CHP lideri açıklamasında Davutoğlu'nun sözlerinden övgüyle bahsederken, "Hayatımda duyduğum en güzel cümlelerden bir tanesi" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2019 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2019 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kılıçdaroğlu'ndan Davutoğlu'nun sözlerine övgü: 'Duyduğum en güzel cümlelerden...'

İstanbul'da Avrasya Sanayi ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Olağan Genel Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya siyaset dünyasından bir çok isim katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu gibi siyaset camiasından tanıdık simalar yer aldı.

Burada konuşmaya yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Davutoğlu'nun açıklamalarından övgü dolu sözlerle bahsetti.

'HAYATIMDA DUYDUĞUM EN GÜZEL CÜMLELERDEN BİR TANESİ'

Kılıçdaroğlu'nun, "Sayın Davutoğlu, Başbakanlık yaptığı dönemde siyasi etik kanununu Meclis'e getireceğini ifade etmişti. Hayatımda duyduğum en güzel cümlelerden bir tanesidir. Siyasi ahlak. Her mesleğin kuralı var. Avukatlığın, doktorluğun her şeyin kuralı var. Siyasetçiliğin kuralı ne? Bol bol yalan söylemek. Evet. Ülkeye temiz siyaset gerekmiyor mu?" ifadelerini kullanması sonrasında salonda, alkış sesleri yükseldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.