Hava Durumu

Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul'da geçersiz oyların yeniden sayılması ile ilgili twitter hesabından açıklama yaptı. "İstanbul halkı tercihini yaptı." diyen Kılıçdaroğlu, "İmamoğlu'nun mazbatasının bir an önce verilmesi gerektiğini" ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2019 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2019 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu açıklaması!

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin Twitter hesabından açıklamada yaptı.

Kesin olmayan YSK verilerine göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen İmamoğlu'na bir an önce mazbatasının verilmesi gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul halkı tercihini yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasının bir an önce verilmesi gerektiğini hatırlatıyor ve bu sürecin sona erdirilmesinin, İstanbul'un ve ülkemizin yararına olacağının bilinmesini istiyorum" ifadesini kullandı.

İstanbul halkı tercihini yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasının bir an önce verilmesi gerektiğini hatırlatıyor ve bu sürecin sona erdirilmesinin, İstanbul'un ve ülkemizin yararına olacağının bilinmesini istiyorum.

-- Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) 3 Nisan 2019
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.