Hava Durumu

'Kılıçdaroğlu sen bittin'

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, "Seni asmayacağım, rezil edeceğim" sözlerine yanıt veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kılıçdaroğlu, sana açık açık söylüyorum, sen bittin" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2017 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2017 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Kılıçdaroğlu sen bittin'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'un Ortahisar ilçesinde AK Parti 2'nci Olağan Kongresi'ne konuştu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ailesi ve yakınlarına yönelik olarak yurt dışında hesap iddiasında bulunduğu belgelere tepki gösteren Soylu, "Türkiye'nin siyasi istikrarına nerede bir saldırı ve ihanet varsa biz bu siyaset bezirgânının savunmasını görüyoruz. Vekilleri terörün cenazesindeyken, kendisi terörle iltisaklı olduğu için hapse attığımız kişileri hapiste ziyaret eder. Girdiği her seçimde milletten tokat yiyen bu zat belli ki akıllanmamış. 'Açıklayacağım, büyük kıyamet kopacak, rezil olacaklar' dedi. Kendisi rezil oldu. Bütün Türkiye gördü ki bu siyasi sahtekâr, yalanlarının ve iftiralarının üzerinden Türkiye'de başka bir oyuna soyunmuş. Şimdi konu mahkemeye intikal etti. Sonra hızını alamadı kurumları, hepimizi de asmakla tehdit etti. Dün de şahsıma bir laf etmiş. Demiş ki, 'Seni asmayacağım da rezil edeceğim.' Kılıçdaroğlu, senin aklın gibi ipin de çürüktür. Kılıçdaroğlu, sana açık açık söylüyorum, sen bittin" dedi.

GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM

Kılıçdaroğlu'na eleştirilerini sürdüren Bakan Soylu, "Daha bitmedi gözlerinden öpüyorum Kılıçdaroğlu. 'Gözlerinden öperim' demekle bırakmıyorum, daha yeni başladık yanına bir doktor al Kılıçdaroğlu. Beraber iş çevirdiğin özel kalem müdürün iyi bilir doktorların hangi rezidanslarda ve dairelerde olduğunu. Sen buradan ne demek istediğimi anlıyorsun, gözlerinden öpüyorum, Kılıçdaroğlu gözlerinden. Sen daha kimi tehdit ettiğinin farkında bile değilsin" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.