Hava Durumu

Kilis'e bir saldırı daha!

Sınırda sıcak saatler. Afrin'deki PKK/PYD'li teröristlere yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nın ardından örgüt, Türkiye'nin sınır bölgesindeki Kilis'e bir kez daha roketli saldırı düzenledi. Kilis Valiliği yakınına düşen roketin ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2018 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2018 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kilis'e bir saldırı daha!

Terör yuvası Afrin'e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı'nın 3. gününde teröristlerin saldırıları sıklaştı. Terör örgütü PYD/PKK mensupları, bugün yine sınır bölgesindeki Kilis'e roketli saldırı düzenledi. Afrin bölgesinden PYD/PKK mensuplarınca atılan roket, Polisevi yakınındaki bir evin arkasındaki ahıra düştü.

Patlamanın etkisiyle yaralanan at, çevredeki vatandaşların imkanlarıyla Kilis Belediyesine ait veterinerlik hizmetleri müdürlüğüne götürülerek, tedavi altına alındı. Can kaybı ve yaralanmanın meydana gelmediği olayın ardından polis, çevre güvenliğini aldı. Roketin isabet ettiği ahırda ve çevresinde hasar oluştu.

Bu arada harekatın başladığı günden bu yana Kilis kent merkezine terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca 14 roket atıldı ve 8 kişi yaralandı

Saldırının ardından sınırda konuşlu topçu birliklerince teröristlerin bulunduğu mevziler Fırtına obüsleriyle ateş altına alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.