Hava Durumu

Kırmızı Kamyon dizisi 1 bölüm sonra yayından kaldırıldı

Güçlü oyuncu kadrosu ve konusu ile Show TV ekranlarında geçtiğimiz Çarşamba akşamı izleyicinin karşısına çıkan Kırmızı Kamyon dizisi ile ilgili şoke eden bir gelişme yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2021 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2021 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kırmızı Kamyon dizisi 1 bölüm sonra  yayından kaldırıldı

Geçtiğimiz Çarşamba akşamı ilk bölümüyle iddialı bir şekilde izleyicinin karşısına çıkan Kırmızı Kamyon dizisi hakkında şaşkına çeviren bir gelişme yaşandı.

Başarılı oyuncular Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır'ın başrollerinde olduğu Kırmızı Kamyon dizisi geçen hafta Çarşamba akşamı ilk bölümüyle yayınlandı.

Kırmızı Kamyon dizisi her ne kadar dizi sezonuna iddialı bir şekilde giriş yapsa da reyting sıralamasında bekleneni veremedi.

İddialı rakipleri Kuruluş Osman, Sadakatsiz, Masumiyet ve Benim Adım Melek gibi dizilerin gerisinde kalan Kırmızı Kamyon dizi hakkında alınan bu karar adeta deprem etkisi yarattı.

İşte olayın perde arkası...

10. Ev imzalı Kırmızı Kamyon'un yayınına ara verildi. Kanal ve yapım şirketi karşılıklı anlaşıp dizinin haziran ayı itibariyle 1. bölümünden itibaren tekrar sil baştan yayınlanmasına karar verdi.

Bu nedenle dizinin yeni bölümü bu hafta Show TV'nin yayın akışından çıkarıldı. Alınan bu karar herkesi şaşkına çevirdi...

Kırmızı Kamyon dizisini konusu

Yapımcılığını 10. Ev'in üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon'un süpervizörlüğünde Sevgi Yılmaz, Devrim Yıldız Özdemir ve Bahar Kaya'nın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Osman Kaya oturuyor.

'Kırmızı Kamyon' itfaiyecilerin hayatlarını ve zorlu mücadelelerini anlatarak Türkiye'de daha önce yapılmamış bir işe imza atacak.

İtfaiyecilerin zorlu hayatlarını, tehlike dolu maceralarını ve birbirlerine olan bağlarını anlatırken dram ve aksiyonu buluşturan bir yapım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.