Hava Durumu

Kısıklı'da sürpriz zirve

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'daki konutuna geldi. Program dışı gerçekleşen sürpriz görüşmede Erdoğan, dün de Başbakan Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile Beşiktaş'taki Mabeyn Köşkü'nde bir araya gelmişti.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2017 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2017 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kısıklı'da sürpriz zirve

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'daki konutuna geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Rusya, Kuveyt ve Katar ziyaretlerinin ilk durağı Soçi'ye gidiyor. Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüşmesi, iki liderin 24 Kasım 2015'teki uçak krizinden sonraki 9. yüz yüze görüşmesi olacak. Ziyarette ilk madde Suriye ve Türkiye'nin PYD konusundaki hassasiyeti olacak.

MABEYN'DE PAZAR ZİRVESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Başbakan Binali Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile Beşiktaş'taki Mabeyn Köşkü'nde sürpriz bir görüşme yapmıştı. Görüşmede Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da yer almıştı. Görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün Rusya'ya gerçekleştireceği ziyaret ve Başbakan Yıldırım'ın ABD ziyaretinin gündeme geldiği belirtiliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmi programında Başbakan Yıldırım ve Orgeneral Akar ile görüşmesi yer almamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.