Hava Durumu

Kıvanç Tatlıtuğ, Prison Break uyarlamasıyla ekrana dönüyor!

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yeni bir dizi ile adından söz ettiriyor. Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu,  dünyaca ünlü dizi Prison Berak'in Ay Yapım tarafından Türkiye'ye uyarlanacağı ve başrolde de Kıvanç Tatlıtuğ'un oynayacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2017 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2017 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kıvanç Tatlıtuğ, Prison Break uyarlamasıyla ekrana dönüyor!

Eyüboğlu, "Ay Yapım, Amerika'nın ünlü dizilerinden 'Prison Break'i çekmeye karar verdi ve ilk görüşmeyi FOX Türkiye'yle yaptı. Ay Yapım ve Kıvanç Tatlıtuğ, FOX'la prensipte anlaşıp, el sıkıştı, iş sözleşmenin imzalanmasına kaldı" diye yazdı.

Kıvanç Tatlıtuğ adını ilk olarak, 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle duyurmuştu. İlk dizisi olan "Gümüş"te dizide Mehmet karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu başarı merdivenlerini hızla tırmandı. "Menekşe ile Halil" adlı dizisinde Halil karakterini canlandıran  Kıvanç Tatlıtuğ, asıl çıkışını "Aşk-ı Memnu" ile yaptı. Dizi her hafta izlenme rekorları kırdı. Ezel, Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Şura dizilerinde de oynayan Tatlıtuğ, "Kelebeğin Rüyası", "Amerikalılar Karadeniz'de 2" filmlerinde de oynadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.