Hava Durumu

Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri belli oldu!

Cesur ve Güzel dizisinde Cesur karakterini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ, dört yıl sonra sinemaya geri dönüyor. Önümüzdeki ay çekimleri başlayacak olan filmde, yakışıklı oyuncunun partneri Büşra Develi olacak.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2017 20:28
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2017 20:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri belli oldu!

Gümüş, Menekşe ile Halil, Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Şura, Cesur ve Güzel dizilerinde oynayan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni bir filmle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Aşk-ı Memnu'daki Behlül karakterine hayat veren Tatlıtuğ, bu yapımla büyük çıkış yakalamış, Kuzey Güney'de de oyunculuğu ile yine mest etmişti.

Amerikalılar Karadeniz'de 2 ve Kelebeğin Rüyası adlı filmlerde oynayan oyuncu, 3. filmi ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği Kelebeğin Rüyası, Moondance Uluslararası Film Festivali'nde "En İyi Film," "En İyi Film Müziği" ve "En İyi Aktör" dallarında ödül almıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filminde partneri Büşra Develi oldu.

Önümüzdeki ay Kaş'ta çekimleri başlayacak filmde Tatlıtuğ'un partneri Büşra Develi oldu. Son olarak 'Fi' dizisinde rol alan Develi'nin rolü için hazırlıklara başladığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.