Hava Durumu

Kızım dizisinin yayın tarihi belli oldu!

TV8'in yeni dizisi Kızım'ın yayın tarihi belli oldu. İlginç konusu ile merakla beklenen dizi 19 Eylül Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2018 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2018 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Kızım dizisinin yayın tarihi belli oldu!

TV8'in yapımcılığını Med Yapım - Fatih Aksoy'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Gökçen Usta'nın oturduğu, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt ve Irmak Bahçeci'nin kaleme aldığı uygulayıcı yapımcılığını ise Suzan Sümeli'nin yaptığı 'Kızım' dizisi, 19 Eylül Çarşamba akşamı ekran macerasına başlıyor. 'Kızım' dizisinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'a, Serhat Teoman, Tugay Mercan, Sinem Ünsal ve Suna Selen eşlik edecek.

My Fair Lady isimli bir Kore dizisinin uyarlaması olacak Kızım dizisinin konusu da oldukça ilginç. My Fair Lady dizisi Kore'de 2016 2017 yıllarında 16 bölüm olarak yayınlanmış ve etkileyici senaryosu dikkat çekmişti. 

Kızım dizisi bir baba ve kız hikayesidir. Bir babanın kızı için neler yapabileceği nelerden vazgeçebileceğinin hikayesidir. Kızım dizisinde sevgilisinden ayrılan bir dolandırıcı baba olan Demir Göktürk sevgilisinden ayrılırken onun hamile olduğunun farkında olmaz. Öykü doğar ve annesi onu teyzesine emanet ederek çekip gider. Öykü unutkanlık hastalığına yakalanmıştır ve günden günde her şeyi unutmaya başlamıştır. Teyzesi ise bir gün Öykü'ye babasının adresini verir ve ona artık bakamayacağını yazan bir mektup bırakır. Öykü bakım yurduna gitmek yerine babasını aramaya başlar.

Babası bir hırsız olan bu sevimli kızın dramı babasının hapse girmesi ile daha da dramatik bir hal alır. Hapisten çıkan adam kızı ile ilgilenmeye ve kendine çeki düzen vermeye karar verir; bu arada da bir kadına aşık olur ve üçlünün hem dram hem de komedi ile dolu hikayesi başlar. Demir kızını biraz daha yaşatabilmek için olağan üstü bir mücadele verecektir. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.