Hava Durumu

'Komünist Başkan' seçim öncesi söz vermişti! Göreve başlar başlamaz yıktırdı...

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Tunceli Belediye Başkanlığı'nı kazanan TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu, belediye önündeki güvenlik duvarlarını yıktırarak, korkulukları kaldırttı. Kamuoyunda 'Komünist Başkan' olarak bilinen Maçoğlu, "Şeffaf belediyecilik anlayışını biraz daha görünür kılmak adına yaptık bu çalışmayı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2019 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2019 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Komünist Başkan' seçim öncesi söz vermişti! Göreve başlar başlamaz yıktırdı...

Geçtiğimiz Cuma günü mazbatasını alarak göreve başlayan TKP'li Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, belediye önündeki duvarları yıktırdı.

VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İZLEDİ

Sabah saatlerinde belediye çalışanları önce belediye demir korkuluklarını kaldırdı, ardından da iş makinesiyle duvarların yıkımı gerçekleştirildi. Yıkımı Maçoğlu ile birlikte vatandaşlar da izledi.

'ENGELLERİ KALDIRDIK'

Duvarların kaldırılmasına ilişkin açıklama yapan Maçoğlu, "Bunu halkla belediye arasındaki engelleri kaldırmak ve daha şeffaf bir görünüm kazandırmak adına yaptık. Ayrıca buraların uzun süredir çevre düzenlemesine de ihtiyacı vardı. Bundan kaynaklı bir çalışma. Belediyenin içi dışarıdan görülmüyordu. Biraz daha şeffaf ve görünür kılmak için yaptık" dedi.

SEÇİMLERDE SÖZ VERMİŞTİ

Meselenin bir şeyleri yıkalım, kıralım, değiştirelim olmadığını belirten Maçoğlu, halkla belediye arasındaki engelleri kaldırmak için bu çalışması seçimde verdikleri söz üzerine yaptıklarını kaydetti.

Ticarete atılmayı mı düşünüyorsunuz? Bursa'da kaçırılmaz fırsat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.