Hava Durumu

Konutta yeni dönem! Bir banka daha faizleri indirdi!

Ziraat Bankası'nın ardından Halkbank da konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0,98'e indirdi. Bu faiz oranı, Ziraat Bankası'nda 11 Mayıs'tan itibaren, 500 bin TL'ye kadar olan konut kredilerinde ve 10 yıla kadar olan vadelerde geçerli olacak. İndirim sonrasında 120 ay vadeli 200 bin lira kredi alımında aylık taksit 3 bin 300 lira yerine 2 bin 841 lira olacak.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2018 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2018 12:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Konutta yeni dönem! Bir banka daha faizleri indirdi!

Başbakan Binali Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde bankaların konut sektörünü canlandırmak için kampanya başlatacağını açıklamasının ardından ilk hamle Ziraat Bankası'ndan geldi. Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0,98'e indirdi. Bankadan yapılan açıklamaya göre, yüzde 0,98'lik konut kredisi faiz oranı; 11 Mayıs'tan itibaren, 500 bin TL'ye kadar olan konut kredilerinde ve 10 yıla kadar olan vadelerde geçerli olacak.

HALKBANK'TA İNDİRDİ

Ziraat Bankası'nın ardından Halkbank da konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0,98'e indirdi. 10 yıl vadeye ve 500 bin TL'ye kadar olan konut kredilerinde faiz oranını aylık yüzde 0,98 olarak belirlemek suretiyle indirime gittiklerini belirten Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, "Her aile bir ev sahibi olsun istiyoruz, müşterilerimize kolaylaştırıcı çözümler sunmayı aynı zamanda sosyal sorumluluk anlayışımızın bir gereği olarak görüyoruz" dedi.

BAŞKA BANKALAR DA KATILABİLİR

Faiz kampanyasına Ziraat Bankası ve Halk Bankası'nın yanı sıra, Vakıfbank, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım'ın da katılması beklenirken, sektör temsilcileri özel bankalardan da destek bekliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.