Hava Durumu

Köpeği korurken bıçaklanan Şevket Çoruh görüntüleri paylaştı!

İzmir'de, oyuncu Şevket Çoruh, organizatör Serhat Aydoğdu ile gittikleri restoranın önünde, köpeğe eziyet ettikleri iddiasıyla sözlü uyarıda bulundukları bir grup tarafından saldırıya uğramasının ayrıntıları ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2019 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2019 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Köpeği korurken bıçaklanan Şevket Çoruh görüntüleri paylaştı!

Şevket Çoruh ve Murat Akkoyunlu, "Bir Baba Hamlet" adlı oyunlarını sergilemek için gittikleri İzmir'de saldırıya uğradı. İki oyuncu, İzmir'in Narlıdere ilçesinde sergiledikleri oyun sonrası otele geçmeden önce Pasaport semtindeki bir restorana uğradı. Şevket Çoruh, bu sırada cadde üzerindeki sokak hayvanlarına çarpacak şekilde araç kullanan sürücüye sözlü müdahalede bulundu. Bu duruma tepki gösteren sürücü ve arkadaşları, Çoruh ile olaya müdahale etmeye çalışan Murat Akkoyunlu'ya saldırdı.

BİR RESTORANA SIĞINDILAR

Olay iki oyuncunun sığındığı restoran içinde de devam etti. Çevredekilerin müdahalesi ve polisin gelmesiyle, grup bölgeden ayrıldı. Şevket Çoruh ve Murat Akkoyunlu ise polislerle birlikte Kantar Polis Merkezi'ne gidip şikâyetçi oldu. Yaklaşık üç saat polis merkezinde kalan oyuncular, çıkışta açıklama yapmadı. Bu arada polisin araştırmalarından sonra kavgaya karıştığı saptanan grup üyelerinden, yakındaki bir barın çalışanları olduğu öğrenilen 2 kişi gözaltına alındı. Bu kişiler de iki oyuncunun kendilerine saldırdığını ileri sürüp şikâyetçi oldu.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ

Oyuncu Şevket Çoruh yaşadıklarına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Çoruh, Twitter hesabından "İzmir'in göbeğinde darp edildik. Servet'in içinde yirmiye yakın eli bıçaklı insan tarafından. Canımızı kurtardık şimdilik. Kantar Polis Merkezi'ndeyiz. Sokak hayvanlarını ezmeye çalışan bir taşıta müdahale ettiğimiz için linç edilmeye çalışıldık" paylaşımlarında bulundu.

Bunlar olurken biz karakoldaydık... pic.twitter.com/h2C9Q8FpOl

-- Şevket Çoruh (@sevketcoruh_) September 15, 2019
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.